Gündem
06 Eki 2015 11:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:55

İş cinayetleri sinema filmi oluyor!

Genç yönetmen Kıvanç Sezer'in kasımda çekmeye başlayacağı ilk uzun metraj filmi 'Babamın Kanatları' iş cinayetlerini ele alacak.

İçinde yaşadığımız evleri, çalıştığımız ofisleri, plazaları, zaman geçirdiğimiz alışveriş merkezlerini inşa eden ve bu inşaatlara 'hayatlarını koyan', her gün yeni bir ' iş kazası' haberine konu olan işçilerin öyküsü sinemaya konuk oluyor... Çekimlerine kasım ayında başlanacak, genç yönetmen Kıvanç Sezer'in ilk uzun metraj sinema filmi olacak 'Babamın Kanatları' Türkiye 'de sürekli gündemde olan 'işçi ölümleri'ni ele alacak. Başrolünde Vanlı bir inşaat işçisi olarak Menderes Samancılar'ı izleyeceğimiz filmin yapımcılığını Nar Film üstleniyor. Filmde Menderes Samancılar'a Musab Ekici, Kübra Kip ve Tansel Öngel eşlik edecek.  

Yönetmen ve yapım ekibinin üç yıldır hazırlık çalışmalarını sürdürdüğü filme maddi destek sağlamak için fon toplama sitesi Indiegogo'da bir kampanya başlatıldı. Yönetmen Kıvanç Sezer, kampanya sayesinde mümkün olduğunca çok insana ulaşmayı hedeflediklerini ve kampanya sürecinde işçi ölümlerine dair farkındalığı arttırmayı hedeflediklerini söylüyor.

Filmle ilgili daha detaylı bilgi ve destek için indiegogo sitesindeki kampanya linkine tıklayabilirsiniz.