Medya
21 Kas 2017 09:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:17

İrfan Şahin Kanal D'de yönetici olsa bu diziye "olur" verir miydi?

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, İrfan Şahin'in yapımcı olarak Kanal D'ye sattığı Hayati ve Diğerleri isimli diziyi eleştirdi..

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, Kanal D'nin yeni dizisi Hayati ve Diğerleri'ni kaleme alırken yapımcısı İrfan Şahin'e de bir göndermede bulundu.
 
Sina Koloğlu "İrfan Şahin, eski kanalına ‘yapımcı sıfatıyla’ ilk işini vermiş. Acaba kendisi kanal yöneticisi pozisyonunda otursaydı bu diziye olur verir miydi?" sorusunu yöneltti.

Pazar akşamı ilk kez ekranlara gelen dizi reytinglerde çakılmış ve Total'de 14., AB'de ise 10.olabilmişti.

İşte Sina Koloğlu'nun yazısından bir bölüm:

‘HAYATİ VE DİĞERLERİ’ İYİ DE...

Hayati (Celil Nalçakan), Şükran (Günay Karaca), Danyal Bezirci (Levent Ülgen), Tahsin (Bahtiyar Engin), Celal (İbrahim Selim) ile başladı ekip. Kadro gayet iyi. Hikayenin gideri var. Ev ahalisi esprilerin bir bölümüne güldü, bir bölümünü “Ne demek istiyor?” diye savuşturdu. Yani bir iniyor, bir çıkıyor.

Tam hali tavrı oturmamış bir komedi. ‘İlla espri yapacağım’ durumu var.  Senaristler arasında Radi Hoca’tiplemesiyle kendine özgü bir karakteri yaratma başarısını gösteren Murat Özsoy da yer alıyor. İrfan Şahin, eski kanalına ‘yapımcı sıfatıyla’ ilk işini vermiş. Acaba kendisi kanal yöneticisi pozisyonunda  otursaydı bu diziye olur verir miydi?

Değişik bir duygu olsa gerek.  

MEDYARADAR NOTU:  Sina Koloğlu'nu düzeltelim. Çünkü Hayati ve Diğerleri İrfan Şahin'in 1441 Yapım isimli şirketi ile Kanal D'ye çektiği ikinci dizi.
Daha önce ekranlara gelen Tutsak isimli dizi de reyting başarısızlığı nedeniyle 9.bölümde final yapmıştı.