Televizyon
01 Eyl 2010 15:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:35

İRFAN ŞAHİN CNN TÜRK'Ü ANLATTI DİZİ PROJESİNİ AÇIKLADI!

İrfan Şahin sorumlu olduğu TV kanallarının yanı sıra şimdilerde kendi yazdığı bir dizinin heyecanı içinde.

POLİSİYE DİZİ YAZDI

Röportajda en ilgi çeken nokta ise Şahin’in bir polisiye dizi hazırlığında olması... İlginç çünkü bu dizinin senaryosunu İrfan Şahin yazmış... Eski bir polis olan ve komiserlikten istifa ederek medyaya giren İrfan Şahin, bu diziye büyük önem veriyor. Dizinin ismini açıklamayan Şahin, "Çok önem verdiğim ve hikayesini benim yazdığım bir dizi ekranda olacak. Ciddi bir polisiye. Ekim sonunda. Bir yıldır bu işe çalışıyorum" dedi.

CNN TÜRK BAŞTAN AŞAĞI DEĞİŞECEK

Yeni yayın döneminin başlaması ile CNN Türk’teki değişimin tamamlandığını sanıyorduk. Ancak öyle değilmiş. İrfan Şahin’in gözünde yönettiği kanallar içinde en önem verdiği yer CNN Türk... 2011 yılı ile birlikte CNN Türk baştan aşağı değişmiş olarak medya dünyasında yerini alacak.

Peki CNN Türk’te neler olacak?
Şahin şöyle anlatıyor; "CNN Türk’ü tamamen yeni bir yayıncılık anlayışıyla planlıyorum. Baştan aşağı, ekran, organizasyon yapısını, yayıncılık sistemini değiştirmek istiyorum. Özellikle Kasım ayında odaklanacağım. 2011 başında yepyeni bir haber kanalı göreceksiniz".

CNN TÜRK’TE HABERİN ŞEKLİ DEĞİŞECEK

CNN Türk’teki değişimler konusunda da ipuçları veriyor İrfan Şahin;
-"Sabah 06’dan akşam 08’e kadar haber ağırlıklı bir kanal olacak. Ama haberin tanımını değiştirmek istiyorum. Bugüne kadar hep Ankara merkezli politik haberler üzerine kurduk bu tanımı. Bir kere bu yanlış; haber aslında insan hayatıdır. Ben oların da ekranda olmasını istiyorum. Gündüz çıkıp birinin bir saat konuyu anlatmasını istemiyorum. Herşey maksimum 20 dakikada anlatılabilir.

CNN TÜRK GECE EĞLENDİRECEK

İrfan Şahin’in niyeti CNN Türk’ü gündüz haber, gece haber-eğlence kanalı yapmak. Yani "infotainment" bir format uygulayacak. Bunu şöyle aktarıyor;

"20:00’den sonra infotainment denilen bir format getireceğiz. Haber ve eğlenceyi birleştireceğiz. Saat 20:00-22:00 arası biri çıkacak ve o günün gündemini tartışacak. Konu ve olay kısıtlaması olmayacak. Ama insanları eğlendiren bir üslupla vereceğiz".


ETİKETLER
#dizi #irfan şahin