Magazin
26 Mar 2017 10:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:34

İrem Derici'den bol sürprizli konser; gelinlik giydi!

Pop müziğin sevilen isimlerinden İrem Derici, cumartesi akşamı “fizy Kış Konserleri” kapsamında sevenleriyle buluştu.

Pop Müziğin sevilen ismi İrem Derici, organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği “fizy Kış Konserleri” kapsamında dün akşam MOI Sahne’de sevenleriyle buluştu.Derici, aylar süren bir çalışma ile hazırlandığı konserinde, güçlü sesi ve geniş repertuarıyla kulakların pasını sildi.

Danşçılarıyla yaptığı özel sahne şovları ile büyük beğeni toplayan Derici, bu geye özel hazırlattığı kostümleriyle de şıklığını konuşturdu.

BÖYLE SEYİRCİNİN ÖNÜNDE EĞİLİRİM!

Biletleri günler öncesinden tükenen konserine başlamadan önce, sevenlerine gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkür eden Derici “ Bu gecenin en büyük özelliği sizlerden gördüğü yoğun ilgi.Diğer özelliği ise 30 yaşımın ilk konseri olması.Böyle seyirci her zaman bulunmuyor, bulunca önünde eğilmek lazım” dedi.

Gece boyunca neredeyse tüm şarkılarını seyricilerden oluşan dev bir koro ile söyleyen Derici, Mustafa Ceceli ile düet yaptıkları “Kıymetlim” i söylemeden önce yakın arkadaşına espri dolu bir mesaj gönderdi.

“Mustafa Ceceli olmayınca bu şarkı yarım kalıyor” diyen Derici “Ben, onun her konserine giderim; ama onun işi varmış gelemedi. Ben de artık onun konserlerine gitmeyeceğim” dedi.



YENİ ŞARKI MÜJDESİ!

İrem Derici, dillerden düşmeyen ve çiftlerin vazgeçilmez şarkısı haline gelen “Kalbimin Tek Sahibine” yi söylemeden önce meslektaşlarına takılmayı da ihmal etmedi “Ferhat Göçer’i bitirdim, Mustafa Ceceli’yi de bitiriyordum; ama sonra Ayla Çelik “Bağdat” ile beni bitirdi.Şimdi “Nişan Tektaş” diye bir şarkı yapıyorum. Düğünlerden devam edeceğim. Hadi bakalım bitirin de göreyim” dedi.

Ferdi Tayfur’un “Gizli Sevda” şarkısını söylemeden önce usta isme saygılarını gönderen ve seyircilerini de hüzünlü olmaya davet eden Derici, şarkıya klip çektiklerinin müjdesini verdi.



İREM DERİCİ GELİN OLDU!

Konserin en büyük sürprizi ise İrem Derici’nin gelinlik giymesi oldu. Sevilen sanatçı, ilk bölümde giydiği beyaz tulumun ardından, konserin ikinci bölümünde sahneye beyaz mini gelinliği, duvağı ve çiçeğiyle çıktı. Alkış yağmuru eşliğinde “Evlenmene Bak” şarkısını söyleyen Derici, gelinliğin ardından giydiği yeşil tulumuyla da sevenlerinden tam not aldı.