Magazin
20 Tem 2013 17:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:17

İNSAN DEĞİLSİN SEN AJDA! SÜPERSTAR YILLARA MEYDAN OKUDU!

Ünlülerin fotoğrafçısı ve klip yönetmeni Nihat Odabaşı , Instagram sayfasında Ajda Pekkan'ın yeni klip çekimlerine dair fotoğraflar paylaştı

Geçtiğimiz günlerde Gülben Ergen’in ’Düşman Olmaz Benden’ şarkısına Amerika’da klip çeken Nihat Odabaşı şimdi ise dört ayrı şarkıcının yeni kliplerinden kareleri Twitter ve Instagram sayfasından paylaştı.

İŞTE O FOTOLAR-GALERİ

Gülben Ergen'in ‘Sen' şarkısının akustik versiyonuna klip çeken Nihat Odabaşı, Ajda Pekkan'ın da ‘Ara Sıcak' isimli şarkısının klibi için çekimlere başladı. Çekimlerden görüntüleri Instagram sayfasından yayınlaması ise bir anda dikkatleri üzerine çekmesine neden oldu. Ajda Pekkan'ın klip fotoğrafları yine her zaman ki gibi hayranlık uyandırdı.

Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle herkesi kıskandırmayı başaran Ajda Pekkan'ın fotoğrafları için ilginç yorumlar da yapıldı. Birçok ünlü isim hem Ajda Pekkan'a hem de Nihat Odabaşı'na övgüler yağdırırken, ‘İnsan değilsin sen Ajda' şeklinde yapılan yorumlar artık bu güzellik karşısında yorum yapamadıklarını da gösterdi. İlerleyen yaşına rağmen her yıl bir önceki yıldan çok daha güzel gözükmeyi başaran ünlü sanatçı Ajda Pekkan, yeni klibiyle de yine hayranlarını büyüleyeceğe benziyor.

İşte o hayranlığı yansıtan yorumlardan örnekler:

Oya German: ’Sevgili Nihat, tebrikler ve sevgiler gönül dolusu. Vallahi kıskansakta hatta çatlasakta tırnağı olamayız!!! İyisi mi bakıp tadına varalım ve Maşallah diyelim’

’İnsan değilsin sen Ajda... Genç kız gibi, bravoo. Ajda hanım yine sıcak yakıyor ortalığı.. Offffff bu ne yaaa süperr. Maşallah afett afettt. Muhteşem... Woooww... Ajdaaaa uuuuu’ gibi çok sayıda hayranlık ve beğeni içeren yorum yapıldı.

Yeliz Yeşilmen:’Ya bende bende. Vay dünya gözüyle ölmeden beni bir kere daha çeksen hani 15 yıl önce çektiğin gibi.’