Magazin
27 Ağu 2015 10:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:50

İnci Türkay'dan 'nafaka şoku' haberlerine yalanlama!

İnci Türkay'dan basında çıkan iddialara açıklama geldi...

Oyuncu İnci Türkay'ın basın ofisi, yazılı açıklama yaparak oyuncu ve eski eşi Ahmet Eroğlu hakkında çıkan haberleri yalanladı.

Ahmet Eroğlu'nun aylık 25 bin lirayı geçen iştirak nafakası, okul masrafı ve ev kredisi borçlarını ödeyemediğinin iddia edildiği haberlerin yalanladığı açıklanmada şunlar kaydedildi:

"26 Ağustos 2015 tarihli gazete ve haber sitelerinde "İnci Türkay'a Nafaka Şoku" başlığı kapsamında haberler yer almıştır. Bu haberler ile ilgili İnci Türkay'ın basın ofisinden yapılan açıklama aşağıdaki gibidir;

26 Ağustos 2015 tarihli gazete ve haber sitelerinde yer alan ve "İnci Türkay'a Nafaka Şoku" başlığı kapsamında; Ahmet Eroğlu'nun İnci Türkay’a, aylık 25.000 TL'yi bulan iştirak nafakası, oğullarının okul masrafı için aylık 6.000 TL nafaka ve ev kredisini ödediği şeklinde detaylandırılmış haberlerin hiçbiri mevcut durumun gerçekliğini yansıtmamaktadır.

Ahmet Eroğlu boşanmanın gerçekleştiği tarihten itibaren sadece oğlu Ali Eroğlu'nun okul taksitlerini ve İnci Türkay ile evli oldukları dönem ortak aldıkları evin kendine düşen kredi taksitlerini ödemektedir. Bunun dışında diğer tüm giderler İnci Türkay tarafından karşılanmaktadır.

Konuyla ilgili hukuki süreç başlatılmış olup, aile birliği ve hassasiyeti açısından bu açıklamanın ardından davaya gizlilik kararı konulacaktır. Bu konuya değerli basın mensuplarının da gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyor. Bunun dışında dava sonuçlanana kadar herhangi bir açıklama yapılmayacağını bilgilerinize sunuyoruz."