Magazin
25 Tem 2014 16:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:30

İlker Ayrık saçlarına böyle veda etti!

Ünlü oyuncu ve sunucu İlker Ayrık "Yapışık İkizler" adlı film için saçlarını böyle kesti.

İlker Ayrık, “Yapışık Kardeşler” adlı komedi filmiyle ilk kez yönetmen koltuğuna oturacak. Televizyonlarda çok sevilen ve eğlenceli programlara imza atan İlker Ayrık, 2015 yılında  sinema salonlarına da kahkaha ve neşe getirecek. İlker Ayrık’ın hem yönettiği hem de başrolünü oynadığı filminin çekimleri Beykoz’da kurulan film platosunda başlıyor.

Film, yaşadıkları köyde mutlu mesut bir hayat sürdüren yapışık kardeşler Halim’le Selim’in komedi ve aksiyon dolu maceralarını anlatıyor. Köyde hayırlı kısmetlerini bulamayan yapışık kardeşlerin İstanbul’a gelmeleriyle birlikte hayatları tamamen değişiyor.

İlker Ayrık, Hakan Bulut, İvana Sert, Suzan Kardeş, Suat Sungur, Erdal Tosun, Ayberk Atilla, Fırat Tanış, Bülent Şakrak, Halil Sezai, Yasemin Çonka, Müjdat Gezen, Ateşböceği Ercan, Mesut Süre, İlhan Daner, Fatmagül Fakı gibi dev bir oyuncu kadrosu filmde yer alıyor.

İlker Ayrık yönetmenliğinde 1.000 kişinin görev alacağı “Yapışık Kardeşler”  sinema filminin çekimleri İstanbul ve Balıkesir’de gerçekleşiyor. Film 2015’te vizyona girecek.

Bu arada İlker Ayrık film için yıllardır vazgeçemediği  saçlarını kendisi kesti.