Reklam PR
09 Şub 2016 16:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:20

İletişim Ofisi'ne yeni bir marka!

Latin Amerika'nın en ünlü online İngilizce dil okulu Open English’in medya ve halkla ilişkiler faaliyetlerini, İletişim Ofisi Halkla İlişkiler yürütecek.

Halen 20'den fazla ülkede 100 bini aşkın öğrencisi bulunan Open English, kurulduğu 2007'den bu yana 400 binden fazla kişinin İngilizceyi akıcı bir biçimde konuşmasını sağladı.

Amerikan İngilizcesi’ni ana dili İngilizce olan öğretmenlerden öğreten Open English, canlı sınıflar, sınırsız alıştırma süreleri, kişiye özel programlar ve 7/24 çevrim içi canlı derslerle fark yaratıyor.


İletişim Ofisi, iş ortaklarına stratejik iletişim ve halkla ilişkiler danışmanlığı kapsamında medya ilişkileri, konu yönetimi, kurum içi iletişim, proje tasarlama ve uygulama, kurumsal yayıncılık, medya eğitimi ve kriz yönetimi alanlarında hizmet veriyor. İletişim Ofisi’nin portföyünde eğitim, sağlık, turizm ve otomotiv sektöründen marka ve kurumlar yer alıyor. Sunduğu hizmetlerle müşterilerine katma değer yaratan İletişim Ofisi, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği’nce “Altın Pusula” ile ödüllendirilmiş projelere de sahip.