Gündem
20 Ara 2014 15:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:00

İletişim Ofisi Halkla İlişkiler’e yeni Medya İlişkileri Direktörü! (Medyaradar/Özel)

İletişim Ofisi Halkla İlişkiler'in yeni Medya İlişkileri Direktörü yıllarca gazetecilik ve basın danışmanlığı yapan deneyimli isim oldu.

Kadıköy Belediyesi eski Başkanı Selami Öztürk’ün ve Kadıköy Belediyesi’nin basın danışmanı olarak uzun yıllar çalışan gazeteci Arife Avcu Çallıoğlu, İletişim Ofisi Halkla İlişkiler Ajansı’na geçti.

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü’nden mezun olduktan sonra Milliyet Gazetesi’ne Kadıköy Adliye muhabiri olarak giren Çallıoğlu, uzun yıllar İstanbul İstihbarat Servisi’nde siyaset haberleri ve  belediye muhabiri olarak görev yaptıktan sonra Kadıköy Belediyesi eski Başkanı Selami Öztürk’ün ve Kadıköy Belediyesi’nin basın danışmanlığı görevini yürüttü. 2014 yılı yerel seçimlerinde Selami Öztürk’ün başkanlık koltuğunu bırakıp ayrılmasından sonra PR sektöründe yola devam etme kararı alan Çallıoğlu, İletişim Ofisi Halkla İlişkiler ekibine katıldı. İletişim Ofisi Medya İlişkileri Direktörlüğünü üstlenen Çallıoğlu, evli ve bir çocuk annesidir.

İletişim Ofisi hakkında
2007’de kurulan İletişim Ofisi müşterilerine stratejik iletişim ve halkla ilişkiler danışmanlığı kapsamında etkinlik yönetimi, medya ilişkileri, konu yönetimi, kurum içi iletişim, kurum yayıncılığı, strateji ve hedeflere yönelik proje tasarlama ve uygulama, medya eğitimi ve kriz yönetimi alanlarında hizmet vermektedir. İletişim Ofisi kuruluşunun 3. yılında “Dünya Çocukları 2010” projesiyle Türkiye Halkla İlişkiler Derneği’nin “Altın Pusula” ödülünü almıştır.

MEDYARADAR/ÖZEL