Reklam PR
22 Oca 2014 06:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:53

İletişim dünyasının 'Konsey'i kuruldu! (Medyaradar/Özel)

İletişim dünyasına farklı bir soluk getirmek amacıyla; dinamik ve donanımlı üç genç beyin bir araya gelerek Türkiye'nin en genç kadrosuna sahip Stratejik İletişim Ajansı "Konsey"i kurdular.

Türkiye’nin en genç gazetecileri arasında yer alan ve tasarımını gerçekleştirdiği "Gelin Birlikte Oynayalım" isimli sosyal sorumluluk projesiyle başta Başbakan R. Tayyip Erdoğan ve bakanlar dahil toplamda 42 siyasetçiyi bir araya getiren, son olarak da 35 yıl ve üzeri kariyeri olan 35 tiyatro sanatçısının kendi anlatımlarıyla kariyer hikayelerini kitaplaştıran Oğuzhan Toracı; bilişim, moda ve spor alanlarındaki sekiz yıllık tecrübesi sonrasında Hollywoodlu aktör Don Wilson ve Dünya Kick Boks şampiyonu Remy Bonjasky gibi isimlere marka yönetim danışmanlığı yaparak çıtasını yükselten Can Yazıcı; GQ Türkiye ve Image Halkla İlişkiler’deki tecrübelerinin üzerine halen CELSA-Sorbonne Üniversitesi’nde eğitim almaya devam eden Beste Eşerler... Üçü de birbirinden dinamik ve donanımlı üç genç beyin, farklı sektörlerde yaşadıkları deneyimler sonrasında şimdi de kendileri gibi iddialı markalarla yola çıkmaya hazırlanıyor.



Genç ekip kendini “Konsey” olarak isimlendiriyor; çünkü “yönetim görevi yüklenmiş kişilerden oluşmuş topluluk” anlamına gelen bu ismin yaptıkları işi en iyi şekilde ifade ettiğine inanıyorlar. Amblemlerindeki üç farklı üçgen ise yine kendilerini temsil ediyor. Stratejik İletişim Danışmanlığı, Medya İlişkileri Ve Yönetimi, Marka Yaratımı ve Yönetimi, İtibar Yönetimi, Kriz Yönetimi, Sponsorluk Yönetimi, Özel Etkinlik Planlaması, İşletmeler Arası İlişkiler, Kamu İlişkileri, Çevre İlişkileri, İç İlişkiler ve Kurumsal İletişim hizmetleri veren "Konsey" şimdiden sektörün tüm dikkatini üzerine çekmeye aday gösteriliyor.

"Konsey"in isminin, hikayesinin ve renklerinin göründüğünün ötesinde bir derinliğe sahip olduğunun altını çizen "Konsey" ekibi, iletişim ve yönetim süreçlerinde müşterilerine yepyeni bir vizyon ve farkındalık katma konusunda oldukça iddialı bir yaklaşım sergileyerek her alanda fark yaratacaklarına dair iddialarını, söylemleriyle de bizlere kanıtlıyor: "Başınıza geleceklerin farkında mısınız?"

MEDYARADAR/ÖZEL