Reklam PR
11 Kas 2015 16:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:10

İletişim ajansı Grayling yenilendi

Uluslararası iletişim ajansı Grayling kurumsal kimliğini ve web sitesini yeniledi.

Yepyeni bir kurumsal kimliğe kavuşan global iletişim danışmanlığı ajansı Grayling’in web sitesi www.grayling.com/tr de yeni görünümüyle yayın hayatına başladı.

Grayling Türkiye Genel Müdürü Ana Dodea şöyle konuştu: “Müşterilerimiz için ölçümlenebilir avantajlar yaratıyoruz. Risk ve fırsatların her köşe başında beklediği iş dünyasında müşterilerimizin konumlarını sağlamlaştırmalarına, süreçlere adapte olmalarına ve işlerini geliştirmelerine yardımcı oluyoruz. Geleneksel yaklaşımları ve coğrafi sınırları aşarak, hem bireysel olarak hem global ölçekte daha çevik hareket ediyoruz. Halkla ilişkilerden kamu ve paydaş iletişimine, medya eğitiminden kriz iletişimine farklı alanları harmanlayarak somut sonuçlar yaratıyoruz. Grayling’in olarak entegre hizmetten anladığımız ve bizi farklı kılan da bu."


Grayling’in yeni görüntüsü, global ajans yönetimi ile nisan ayında göreve gelen Huntsworth CEO’su ve Grayling Yönetim Kurulu Başkanı Paul Taaffe’nin değerlendirmeleri sonucunda şekillendi. Taaffe konuyla ilgili olarak “Müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda, global yönetim kadromuzun katkılarıyla geliştirdiğimiz yeni kimliğimiz, şirket bünyesinde faaliyet gösteren stüdyomuz tarafından tasarlandı. Yeni kimliğimiz, yeni liderler ve müşterilerle pekiştirdiğimiz kendimize olan güvenimizin ve açık vizyonumuzun göstergesi" dedi.