Reklam PR
05 Şub 2015 12:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:01

İki ünlü isim sevgililer günü reklamı için buluştu!

Gönül Yazar ve Emre Karayel, reklam için biraraya geldi.

Media Markt’ın, Sevgililer Günü reklam kampanyası seyirciyle buluştu.

Ekim ayından bu yana Emre Karayel’in Bir Dost karakteriyle yer aldığı reklam filmlerinin bu seferki sürpriz konuğu ise aşkları ve evlilikleriyle ünlü sanatçı Gönül Yazar. “Mutlu olmak için sevgili şart değil, sevgilisi olmayanlar için de kaçırılmaz teklifler Media Markt’ta” diyen filmin yönetmeni ise Ezel Akay.

Media Markt’ın, tüketicileri “Bir Dost”u olarak gören, her zaman onların iyiliğini isteyen ve elektronik alışverişinde en doğru seçimi yapmaları için onları uyaran karakteri, Sevgililer Günü’nü yalnız geçireceklere mutlu olmanın tek yolunun çift olmaktan geçmediğini farklı öneriler ile anlatıyor.

Yeni kampanyada Emre Karayel’in canlandırdığı Bir Dost karakterine eşlik eden sürpriz isim ise Gönül Yazar. Kulisinde “Sevgililer Günü’nde de sevgilisiz kalınır mı?” diyerek serzenişlerde bulunan Gönül Yazar’ın sürpriz bir şekilde karşısına çıkan Bir Dost, Sevgililer Günü’nde Media Markt’tan kendine alabileceği birbirinden farklı ve düşük fiyatlı ürünlerle yalnızlığın tadını doyasıya çıkarabileceği  tüyoları veriyor.

Saatchi & Saatchi İstanbul imzalı reklam filminin çekimleri, 150 kişilik ekiple 2 günde tamamlandı.  Film, dijitalde bugün yayına girerken, 6 Şubat itibariyle de televizyon ve radyo mecralarında yerini alacak.