Gündem
05 Eyl 2015 16:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:51

İhsan Özkes'ten Ahmet Hakan'a yaylım ateş! Son 60 yılın en küçük gazeteci ahlaksızı !..

Özkes, CHP'den ayrıldığı dönemde kendisine yönelik ağır yazılar yazan Gazeteci Ahmet Hakan'a ağır ithamlarda bulundu.

İstanbul Bağımsız Milletvekili İhsan Özkes, CHP, MHP ve HDP'nin bakanların yeminini engelleyerek geçici hükümeti düşürmek istediklerini bildirdi. Özkes, CHP'den ayrıldığı dönemde kendisine yönelik ağır yazılar yazan Gazeteci Ahmet Hakan'a ağır ithamlarda bulundu.

Ahmet Hakan'ın köşesindeki yazılarına Twitter'den cevap veren İhsan Özkes, "Ey Ahmet Hakan Coşkun denilen şahıs! Son 60 yılın en küçük gazeteci ahlaksızı. CHP'de PM üyesi olarak 6 yıl, MV olarak 4 yılı aşkın kaldım beni yeren bir kelime yazmadın, aramız gayet iyiydi CHP'den ayrılınca sana oldu? 'Tayyip Erdoğan düşmanlığı PKK dostluğuna götürüyorsa burada düşünmek gerekmez mi' dedim hemen o günlerde aleyhimde yazdın. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımız'ın Külliye'de verdiği resepsiyona katıldım beni linç edenlerin önde gideni oldun. AK Parti'yi iktidardan düşürmek için HDP'nin barajı yüksek oranda aşması projesinden ve projenin ortaklarından bahsettim çok mu rahatsız oldun?" dedi.

-"YEMİNİ ENGELLEYEREK GEÇİCİ HÜKÜMETİ DÜŞÜRMEK İSTEDİLER"-

Bir televizyon programında HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'a saz çaldırarak parlatmanın HDP'nin yüksek oranda oy alması projesi dâhilinde olup olmadığını soran Özkes, "Sen bu projenin içinde misin dışında mı? Ben dün söylediklerimi inkâr etmiyorum. Bana 'U dönüşü yaptın, sen şunu dedin, sen bunu dedin' diyenlerin bilmek istemediği şey şudur. Tayyip Erdoğan düşmanlığı ile ülkenin karanlığa sürüklendiği gerçeğini gördüm. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır dedim Külliye'ye gittim. Şayet dün söylediklerimi dikkate alarak, bana ne derler diye ülkenin bugün geldiği durumu görmezlik etseydim, işte o zaman hıyanette olurdum" dedi.

Muhalefet partilerinin koalisyona yaklaşmadıklarını, geçici hükümete üye vermediklerini, yemini engelleyerek kurulan geçici hükümeti de düşürmek istediklerini belirten İhsan Özkes, Gazeteci Ahmet Hakan'a şöyle seslendi:

"Ülkenin karşı karşıya kaldığı bu durumda AK Partili arkadaşlarla 'evet' oyu kullandım. Bunun üzerine iki gündür acımasızca  bana saldırıyorsun. Tayyip Erdoğan düşmanlığında oluşturulan kalede CHP'den istifa ederek gedik açtım. İstifam, CHP kadar 7 Haziranda AKP karşıtlığında diğer işbirlikçileri de rahatsız etti. Bana saldırıların asıl nedeni budur. Devletin dirliği, milletin birliği ve vatanın bütünlüğü için Külliyeye gittim, geçici hükümetin yemini için 'evet' dedim düğmeye bastılar. Doğru bildiğim yolda kınayanların kınamasına aldırmam, Ahmet Hakan Coşkun bana düşmansa, kılıcını çekmişse demek ki ben tam bir hidayetteyim. Bugünleri gösteren Rabbım'a şükürler olsun ki; gaflet, dalalet ve hıyanette olanlarla tamamen ilişiğim kesilmekten öte bana hakaret ediyorlar. Ey Ahmet Hakan Coşkun! Bana yaptığın hakaretleri aynaya bakarak yazmış olmalısın. O hakaretleri yazarak sana cevap verecek değilim."