Televizyon
26 Mayıs 2017 11:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:42

İçerde'nin 36.bölüm tanıtımı yayınlandı! Umut'sun sen Mert!

Show TV'nin Ay Yapım imzalı, Pazartesi akşamına damga vuran dizisi "İçerde"nin 36. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Sarp ve Mert’in birbirine silah çektiği sahnede Coşkun’un “Umut’sun sen Mert! Gerçeği söylüyorum oğlum, yıllardır sizden saklanan şeyi söylüyorum” dediği; kardeş olduklarını öğrenen Sarp ve Mert’in inanmakta güçlük çektiği heyecan dolu tanıtım izleyenlerde merak uyandırdı.

Yayınlandığı ilk günden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen "İçerde"nin 35. bölümünde; Yusuf Müdür’ü öldürmekle suçlanan Sarp’a uzanan yardım eli, oyunun seyrini değiştirdi. Alyanak’a Sarp’ı kaçırtan Kudret, savaşın en kızgın olduğu anda cephenin ön safına Sarp’ı attı. Tek amacı Celal’i yok etmek olan Sarp, Celal’in korkulu rüyasına dönüştü. Sarp’ın Celal’le yaptığı telefon konuşmasının tansiyonu yükselttiği bölümde Mert, Coşkun’dan gelen beklenmedik telefonla sarsıldı. Büyük heyecanla beklenen tarihi an ise final sahnesinde gerçekleşti. Birbirlerini bulmak için nefes alan Sarp ve Umut (Mert) Yılmaz Kardeşler, sonunda birbirlerine kavuştu. Aradan geçen yılların ve yitip giden çocukluk anılarının acısını çıkarırcasına birbirlerine sıkıca sarılan Sarp ve Mert, ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu. Sarp’ın, “İçerde misin Umut?” sorusunun ardından Umut’un “İçerdeyim abi!” cevabını verdiği duygusal sahneyle sona eren İçerde’nin yeni bölümünde ise Sarp ve Mert, kardeş olduklarını nasıl öğrendi, Celal ile Kudret arasında neler yaşanacak gibi sorular yanıt bulacak.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Uğur Yücel, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

İşte "İçerde"nin 36. bölüm tanıtımı!