Televizyon
18 Eki 2016 15:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:36

İçerde'de Şener Şen bekleniyordu ‘O’ geldi!

Show TV'nin rekortmen dizisi İçerde'de Akın Işık rolünde sürpriz bir isim ekrana geldi.

Geride bıraktığımız günlerde ekranların başarılı dizisi İçerde hakkında şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı. Dizinin oyuncularından Gözde Kansu’nun yaptığı paylaşım diziye katılacak olan Akın Işık karakterine Şener Şen’in hayat vereceği düşüncesini uyandırdı. Bunun üzerine çok sayıda haber yapıldı ve usta isimlerden oluşan dizinin kadrosuna Şener Şen’in de dahil olacağı söylendi.

Ancak gerçek geride bıraktığımız gün ortaya çıktı. Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli’nin başrollerini oynadığı İçerde dizisinde seyircilerinin karşısına Akın Işık rolü ile çıkan kişi haberlerde iddia edildiği gibi Şener Şen değil bir başka usta oyuncu Ercan Kesal oldu.



ERCAN KESAL KİMDİR?

1959 Avanos(Nevşehir) doğumlu olan Ercan Kesal, ilk ve orta öğrenimini Avanos’ta, lise öğrenimini Nevşehir’de tamamladı. 1984 yılında Ege Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun oldu. 1984-90 yılları arasında Ankara’nın kasaba ve köylerinde hekimlik yaptı. 1990 yılında geldiği İstanbul’da özel sağlık sektöründe yer alarak; poliklinik ve tıp merkezleri kurdu.

Halen, 1997 yılında kurduğu Özel Okmeydanı Hastanesinin yönetim kurulu başkanlığını sürdürmektedir. 2004-2006 yıllarında İTİCÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Uygulamalı Psikoloji dalında Master Eğitimini bitirdi. Yeditepe Üniversitesi Sosyal Antropoloji Doktora Eğitimini sürdürüyor.

Nuri Bilge Ceylan'ın "UZAK" filmindeki oyunculukla başlayan sinema serüveni, aynı yönetmenin "ÜÇ MAYMUN" ve "BİR ZAMANLAR ANADOLU' DA" filmlerinde senarist ve oyuncu, "VAVİEN" "DERİN"(kısa), "SAÇ", "KÜF", “YOZGAT BLUES”, “SEN AYDINLATIRSIN GECEYİ”, “HÜKÜMET KADIN (1-2)” ve “BEN O DEĞİLİM” gibi filmlerde oyuncu olarak devam etti. Oyuncu ve senarist olarak ulusal ve uluslararası bir çok festivalde ödüller aldı.

İlk şiir ve yazıları, Tıp Fakültesi öğrencisi iken, İzmir’de çıkan “Dönem” dergisinde yayımlandı. Mecburi hizmet yıllarında “Son Reçete” dergisinde söyleşiler yaptı, yazılar yazdı. “Era Yayınları”nın kurucularından oldu. “Şizofrengi”de yazdı. Radikal ve Birgün Gazetelerinde her Pazar düzenli olarak güncel hikayeler ve denemeler yayımladı. “Peri Gazozu” isimli kitabı İletişim Yayınlarından 2013 Temmuz ayında, ‘’Evvel Zaman’’ isimli kitabı ise 2014 Mayıs ayında Ithaki Yayinları tarafından yayımlandı. iletişim Yayınları'ndan 2015 yılında "Nasipse Adayız" isimli novellası yayınlandı. Sinema ve tiyatro oyuncusu Nazan Kesal’la evli ve Poyraz’ın babasıdır.