Magazin
07 Kas 2016 17:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:39

İbrahim Tatlıses'ten Ceylan Çapa'ya: Gezme 'ceylan' bu dağlarda seni avlarlar

Ceylan Çapa'nın İdo hakkındaki sözlerine alınan Tatlıses ise Instagram'dan yanıt verdi.

Sosyetik güzel Ceylan Çapa İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile aşk yaşadığı haberlerini yalanlarken "İsmi neydi? İdo muydu, İbo muydu! O çocuğu inanın hiç tanımıyorum." demesi ortalığı karıştırdı. Hem İbrahim Tatlıses hem de İdo, Ceylan Çapa'ya ağır bir cevap verdi. Ceylan Çapa İdo Tatlıses ile dalga geçti; baba oğul çok kızdı.

''O ÇOCUĞU TANIMIYORUM''

Sosyetik güzel Ceylan Çapa İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile aşk yaşadığı haberlerini yalanlarken" İsmi neydi? İdo muydu, İbo muydu! O çocuğu inanın hiç tanımıyorum." demesi ortalığı karıştırdı. Hem İbrahim Tatlıses hem de İdo, Ceylan Çapa'ya ağır bir cevap verdi.

İdo Tatlıses geçen ay sosyal medya hesabından takip ettiği ve paylaşımlarını beğendiği Ceylan Çapa ile aşk yaşadığı dedikodularını yalanlamayıp "Böyle bir şey olursa ilk sizin haberiniz olur." açıklamasında bulundu.

Ceylan Çapa ise bu haberler için "1 aydır Hong Kong'daydım, İstanbul'a daha yeni döndüm. O kişiyi hayatımda görmedim. Ortak arkadaş çevremiz bile yok. İsmi neydi? İdo muydu, İbo muydu! O çocuğu inanın hiç tanımıyorum." dedi.

''NEYSE BİRİLERİ DAHA DUYMUŞ OLDU''

Bu sözler üzerine İdo Tatlıses, Instagram sayfasından Ceylan Çapa'ya böyle cevap verdi: ''Şükürler olsun ki İbrahim Tatlıses'in ve Derya Tuna'nın oğlu olarak gözümü açtığım hayata 1-0 önde başladım. Bu konuda mütevazilik edemicem Allah'ın yazdığı bu.! Hamdolsun ki önce Allah'ın sonra babamın sayesinde 19 yaşıma kadar maddi ve manevi olarak en güzel hayatı yaşadım. O yaştan sonrada manevi olarak ailemin gücü herzaman arkamda ve maddi olarak Rabbim'in izniyle kendi imkanlarımla yaşamaya devam ediyorum. Bu kadar özelimi kimse bilmeye bilir kabulümdür. Ailem ve benimle tanışmıyor olabilirler bu da kabulümdür. Ama duymamış olmaları? Neyse birileri daha duymuş oldu... Bizi bilenlere ve bilmeyenlere sevgi ve saygılarımla...''

Ceylan Çapa'nın bu sözlerine alınan İbrahim Tatlıses ise Instagram sayfasından ceylan avlayan bir aslan çizimi paylaşarak "Gezme CEYLAN bu dağlarda seni avlarlar. yazdı.