Magazin
24 Mayıs 2018 09:13 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:13

İbrahim Tatlıses’in neden aday gösterilmediği ortaya çıktı!

Daha önceki seçimlerde Şanlıurfa'dan 3 kez aday adayı olan Tatlıses, 4. kez şansını İzmir'den aday adayı olarak denemişti.

24 Haziran'da Türkiye genel ve cumhurbaşkanlığı seçimine gidiyor. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses de, AKP İzmir'den aday adayı olmuştu ancak aday listesine giremedi.

İzmir listesinde üst sıralarda yer alması beklenen ünlü türkücünün listede bulunmaması sürpriz olarak yorumlanırken, Tatlıses'e adaylık listesinde 7. sıranın verildiği ancak Tatlıses'in listenin alt sıralarında olması sebebiyle adaylık listesinden kendi isteğiyle çıktığı öğrenildi. Daha önce memleketi Şanlıurfa'dan üç kez adaylık başvurusu yapan Tatlıses, bu kez de şansını İzmir'den denemişti. Uzun süredir İzmir'de yaşayan Tatlıses cephesinde ise bu konu hakkında açıklama yapılmadı. 

TATLISES HABERİ YALANLADI

İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından bir haber ajansının kendisi hakkında yaptığı adaylık haberiyle ilgili yalanlamada bulundu.

İşte Tatlıses’in sosyal medya hesabından yaptığı o yalanlama:

“Böyle aslı astarı olmayan haberler nereden çıkar anlamış değilim… Bu haberi ve ithamları asla kabul etmiyorum. Ben gönül verdiğim partimin her kararına saygılıyım… 7'de olsa, hiç olmasa da benim boynum kıldan ince sanırım bunu artık anlamış olmalısınız… Bana YÜCE ALLAH tarafından verilen yetenek ile makamların büyüğü bahşedilmiş zaten çok şükür… 10 kere aday olsam mesele makam veya güç değil mesele gönül verdiğim Sayın Cumhurbaşkanımın, partimin yanında olduğumu göstermektir. Saygılarımla.”