Magazin
12 Haz 2017 10:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:45

İbrahim Tatlıses'i çıldırtacak görüntü! Müstakbel damadı iki kadınla yakalandı!

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'la birlikte olan ve geçtiğimiz günlerde Çıtak'a evlilik teklifinde bulunan Levent Dörter, Arnavutköy'de trafikte seyir halindeyken iki güzelle görüntülendi.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan  Çıtak ile evlilik yolunda ilerleyen şarkıcı Levent Dörter, gece vakti iki kadınla objektiflere takıldı. Dörter'le kızının birlikteliğine çok sıcak bakmadığı bilinen  İbrahim Tatlıses'in fotoğraflara tepkisinin ne olacağı merak ediliyor.

EVLENME TEKLİFİNDE BULUNMUŞTU

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan  Çıtak'la birlikte olan ve geçtiğimiz günlerde  Çıtak'ın doğum gününde sürpriz yaparak evlenme teklifinde bulunan şarkıcı Levent Dörter, önceki gece  Arnavutköy'de trafikte seyir halindeyken iki güzelle görüntülendi.



AZ DAHA GAZETECİLERİ EZECEKTİ

Elinde cep telefonuyla konuşan Levent Dörter, bir anda patlayan flaşlar karşısında panik yaşadı. Fotoğrafları çekilince hızla gaza basan şarkıcı, az kalsın basın mensuplarını eziyordu.  İbrahim Tatlıses'in ilişkisine onay vermediği söylenen kızı Dilan  Çıtak'ın sevgilisinin gece yarısı  Arnavutköy'de iki güzelle yakalanmasına ne diyeceği merak konusu oldu.

İşte Tatlıses'i çıldırtacak o görüntü;