Polemik & Kulis
05 Ağu 2017 13:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:02

Hüseyin Gülerce'den Fatih Altaylı'ya: Yalancının mumu yatsıyı da bulmadan söndü!

Hüseyin Gülerce - Fatih Altaylı polemiği tam gaz sürüyor. Altaylı'nın "MİT komplosunda parmağı var" dediği Gülerce, Altaylı'nın 7 Şubat yazılarını gündeme getirdi.

Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce ile Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı arasındaki "7 Şubat" polemiği sürüyor.

Fatih Altaylı'nın "MİT'e komploda Gülerce parmağı var" demiş ve Gülerce'nin "MİT soruşturulmalı" içerikli iki yazısını örnek göstermişti. Bunun üzerine Hüseyin Gülerce, "MİT soruşturulmalı" yazılarının Sivas ve Maraş olayları için yazdığını ortaya koymuştu. Bugün de Fatih Altaylı'nın 7 Şubat MİT Krizi ile ilgili yazdığı 3 yazıyı sosyal medyadan paylaştı. Ekrem Dumanlı ile Fatih Altaylı'nın fotoğrafını paylaşan Hüseyin Gülerce, "7 Şubat 2012'den sonra Altaylı MİT'e yapılan operasyonu destekledi. Ben ise 'o savcı Mossad ajanı mı' diyordum" dedi.


 
Ardından da Fatih Altaylı'nın üç yazısını paylaşan Hüseyin Gülerce, "Soruşturmaya haklılık kılıfı hazırlamakla başlamış... "Savcılar tutarlı, geri adım atmayacaklar" diye devam etmiş... (...) Fatih Altaylı tam da FETÖ kumpasına omuz veriyor. FETÖ savcılarına tam destek... Yalancının mumu yatsıyı da bulmadan söndü..." dedi.

İşte o paylaşımlar: