Gündem
05 Ağu 2015 12:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:47

Hüseyin Gülerce'den bomba açıklama! "Zaman'ın sayfaları Gülen'e fakslanıyor"

Gülerce, "Zaman Gazetesi'nin tüm sayfaları Gülen'e fakslanıyor. O da tek tek inceliyor ve öyle baskıya gidiyor" dedi.

Gülen'in 'Ceketim bile yok' dediğini ama iki özel aşçısının hizmet verdiğini açıklayan Hüseyin Gülerce, "Zaman Gazetesi'nin tüm sayfaları Gülen'e fakslanıyor. O da tek tek inceliyor ve öyle baskıya gidiyor" dedi.

TVNET'te yayınlanan ve Serhat İbrahimoğlu'nun sunduğu Net Bakış Özel'e konuk olan Yazar Hüseyin Gülerce, açıklamalarda bulundu. Gülerce'nin açıklamalarından satır başları:

SAVCI ÖZ'ÜN OLAY PKK TWEETİNE TEPKİ

"Fethullah Gülen, Sayın Cumhurbaşkanına 'firavun' diyor, dünkü sohbetinde 'paranoyakça paralel diyenler' ifadelerini kullanıyor. Fakat çelişiyor. Devletin içerisinde, Zekeriya Öz'ün tweetinde zihniyete bakar mısınız? Kamu düzenini sağlama adına görev alması gereken savcı, PKK'ya sesleniyor. Gezi olaylarına katılsaydın keşke diye.

Gülen, söylentilerine göre Peygamber Efendimiz'le görüşüyor, o nedenle masum. Öyle görünüyor. Yanlış karar alamayacağı düşünüyor. Bir bedende iki insan.

GİZLİLİK UNSURU

AK Parti iktidara geldiği andan itibaren Yapı içerisinde dosyalar hazırlanmaya başladı. 'Şarap geldiğinde içine tuz atın, dinen bir sıkıntısı yok' denilmiş. Sadece göze batmamak ve gizlenmek için. TSK içerisindeki insanlara buna benzer önerilerde bulunulmuş. Bölgedeki 'abla' tabir edilen insanların başları açtırılmış.

LASTİK NEREDE PATLADI?

Gülen, ilk baştan beri kafasında bir Türkiye kurmuş. Eğitim konusundaki nesillere sahip çıkma gayesi. Toplumun çok hoşuna gitti. Neredeyse bütün ilçelerde dershaneler var. İnsanlar biliyorlar bu dershaneye verildiğinde neler olduğunu. Lastik nerede patladı? Bu yetiştirilen başarılı insanların önemli kademelere gelmesi ile cazibe merkezi haline geldi. Ama sonra yanlışa gidildi. Büyüdükçe daha yok mu demiş Gülen. İslam'ın dışında bir yaşantıya da cevaz verilmiş, önemli noktaların kontrol halinde tutulması için. Evet sorular verildi. Ben şahidim. İngilizce sorular veriliyor örneğin. 2012'den itibaren düğmeye basılmış ve devlete karşı savaşa geçilmiş bir süreç.

TELİF ÜCRETLERİ GAYET YÜKSEK

'Ceketim bile yok' diyor, ama iki aşçısı var. Onun etrafında pervane gibi dönen insanlar var orada. Telif ücretleri gayet yüksek. Gerçek böyleyken yalan söylemler yöneltmeyin. Her akşam, tüm sayfalar Gülen'e fakslanıyor. O da tek tek inceliyor ve öyle baskıya gidiyor."