Medya
27 Eyl 2016 14:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:33

Hüseyin Gülerce 'yok artık' dedirtti: 'Metrobüs kazası FETÖ kumpası olabilir...'

Star yazarı Hüseyin Gülerce, bir kişinin metrobüs şoförüne şemsiye ile vurması sonucu meydana gelen kazanın, yeni bir darbe hazırlığının işareti olabileceğini iddia etti.

Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, bir kişinin metrobüs şoförüne şemsiye ile vurması sonucu meydana gelen kazanın, yeni bir darbe hazırlığının işareti olabileceğini iddia etti.

Gülerce, okul servis şoförlerinin kavgasını da yine aynı nedene bağladı.

Hüseyin Gülerce,  "Metrobüs kazası mı, darbeye giden yol mu?" başlıklı yazısında "İnanınız, ben artık şahsi mesele, şahsi kavga gibi görünen olaylarda bile Üst Aklın beşinci kol faaliyetinden, FETÖ kumpaslarından kuşkulanıyorum. Şu İstanbul’daki metrobüste şoförün yüzüne şemsiye ile vurulup meydana gelen korkunç kaza bile beni şüpheye sevk ediyor. O kazada onlarca insan ölebilirdi..." diye yazdı.

15 Temmuz öncesinde, yargıdaki Cemaatçi bir hakimin silahla adam yaralamış zanlıyı serbest bıraktığını hatırlatan Gülerce, hakimin bu kararla toplumu provoke ettiğini ve kışkırttığını iddia ederek benzer olayların bugün de tekrar edebileceğini ima etti.

"Bugünlerde yeni bir darbe girişimi olacağına dair iddialar var. Ben de duyumlar alıyorum." diyen Gülerce, okul servis şoförlerinin kavgasının da yine "kaos" için yapıldığını iddia etti.

Gülerce özetle şöyle devam etti:

"(...)Okulların açılmasıyla birlikte okul servisleriyle ilgili cinayetlere varan tartışma ve gerilim, otomotiv sektöründe grev hazırlık ve tahrikleri, ülke çapında ekonomik bir sıkıntıyla beslenecek kaos hazırlıkları olduğu fısıldanıyor. Bir de PKK’nın şehirlerde işleyeceği cinayetler ve bombalamalar başlarsa..."

(...)15 Temmuz darbe girişimi, Türkiye’yi hizaya getirmek için, Türkiye’ye boyun eğdirmek için yapıldı. Türkiye’nin varlığından, güçlenmesinden rahatsız olanlar kendilerince terbiye edilmiş bir yönetim istiyorlar, ülkemizde...

Onun için emellerinden vazgeçmeyecekler. Temmuzda olmadıysa, Ekimde, Kasımda başka yollarla, başka alanlarda kaos peşinde koşmaya devam edecekler.

İnanınız, ben artık şahsi mesele, şahsi kavga gibi görünen olaylarda bile Üst Aklın beşinci kol faaliyetinden, FETÖ kumpaslarından kuşkulanıyorum. Şu İstanbul’daki metrobüste şoförün yüzüne şemsiye ile vurulup meydana gelen korkunç kaza bile beni şüpheye sevk ediyor. O kazada onlarca insan ölebilirdi... 15 Temmuz’u önleyen bu kahraman millet duruşunu bozmayacaktır."