Gündem
07 Eki 2013 18:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:41

HÜSEYİN ÇELİK'İN KIZDIĞI DEKOLTELİ SUNUCU KOVULDU MU?

Hüseyin Çelik'in "uygunsuz Kıyafet" açıklamasının ardından tüm gözler ATV'de yayınlanan Veliaht programına çevrildi.

Hüseyin Çelik’in tepkisi üzerine gözlerin çevrildiği sunucu Gözde Kansu’dan bir yorum gelmezken programın yapımcısı şaşırtmadı: Gözde Hanım haftaya olmayabilir!

Ancak bu sözlerinin ardından sunuculardan yakındı ve “Dün bir kanaldaki, yarışma programında sunucu öyle bir kıyafet gitmiş ki olmaz bu yani. Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı. Dünyada da kabul edilemez” dedi.

HÜSEYİN ÇELİK’İN TEPKİSİNİ ÇEKMİŞTİ

Cumartesi günü yayınlanan programlar arasında sunucusu kadın olan tek bir yarışma programı vardı: Veliaht. ATV’de yeni yayınlanmaya başlayan yarışmanın sunuculuğunu ise Gözde Kansu yapıyor.  AK Partili Çelik’in ‘kabul edilemez’ dediği kıyafetin Gözde Kansu’ya ait olup olmadığı ise bilinmiyor.

"HAFTAYA YENİ BİR SUNUCU OLABİLİR!"

Veliaht yarışmasının sunucusu Gözde Kansu ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in sözlerine herhangi bir  yorumda bulunmayacağını söyledi. Günün ilerleyen saatlerinde Gözde Kansu’nun bu haftaki çekimlerde yer almayacağı konuşulmaya başlandı. Yarışmanın yapımcısı Caner Erdem ise şu anda netlik kazanan bir durum olmadığını belirterek şunları söyledi:

Gözde Hanım’ın önümüzdeki hafta başka bir çekiminin çakışma durumu var. Öyle bir durumda yeni bir sunucu olabilir