Televizyon
08 Eki 2013 13:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:41

HÜSEYİN ÇELİK'İN KIYAFETİNİ BEĞENMEDİĞİ SUNUCU ATV'DEN KOVULDU!

AK Partili Hüseyin Çelik'in eleştirdiği Veliaht yarışması sunucusu Gözde Kansu'nun işine son verildi.

Cumartesi günü yayınlanan Veliaht yarışması sunucu Gözde Kansu’nun giydiği kıyafet AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in eleştirisiyle gündeme oturdu.

Çelik, pazar akşamı Beyaz TV’de katıldığı bir televizyon programında kimsenin kılık kıyafetine karışmadıklarını söyledi.

Televizyon kanalından örnek veren Çelik isim vermeden ATV’deki Veliaht’ın sunucusu Gözde Kansu’yu hedef aldı: “Dün bir kanaldaki (ATV), yarışma programında sunucu öyle bir kıyafet gitmiş ki olmaz bu yani. Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı. Dünyada da kabul edilemez”

YAPIMCI ÖNCE PROGRAM ÇAKIŞMASI DEDİ AMA...

Hüseyin Çelik’in "Böyle de kıyafet olmaz ki" demesinin ardından yapımcı Caner Erdem dün yaptığı açıklamasında yeni bir sunucu ile anlaşabileceklerini ifade etmiş ve yapımcı bunun sebebinin "program çakışması" olduğunu ifade etmişti

Erdem "Gözde Hanım’ın önümüzdeki hafta başka bir çekiminin çakışma durumu var. Öyle bir durumda yeni bir sunucu olabilir." demişti

PERFORMANSIN BEĞENİLMEDİ DEDİ VE İŞİNE SON VERİLDİ

Ancak bugün gazeteci Sevilay Yükselir Twitter hesabından ATV yönetimi ile görüştüklerini ve kızın performansının beğenilmediği için işine son verildiğini duyurdu.

SEBEP GÖZDE KANSU’NUN GEZİCİ OLMASI MI?

Ekran yüzü Gözde Kansu’nun Twitter hesabına bakıldığında ise Gezi protestolarına katıldığı ve paylaşımlarıyla da destek verdiği görülüyor.