Polemik & Kulis
27 Tem 2015 10:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:45

Hürriyet'te yöneticilik yapan isim nereye transfer oldu?

Hürriyet İnternet Grubu'nda 5 yıl süreyle yöneticilik yapan deneyimli ismin yeni adresi belli oldu.

Yellow Pages’in yeni satış direktörü Önder Çoban oldu.

Hürriyet Emlak'ın deneyimli ismi Önder Çoban'ı Satış Direktörü olarak ekibine katan Yellow Pages, bundan böyle tele satış, saha satış ve kurumsal satış gibi tüm satış ekiplerini ve faaliyetlerini Çoban'a emanet edecek. KOBİ'lerin dijitalleşmesi konusunda önemli çalışmalara imza atan Yellow Pages, Çoban'ın dijital dünyadaki deneyimi ile birlikte KOBİ'lerin en önemli iş ortaklarından biri olmayı hedefliyor.  



DataWorks bünyesinde Yellow Pages Satış Direktörü olarak göreve başlayan Önder Çoban, Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Kariyerine yönetim danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren Intersearch-Poyraz Danışmanlık firmasında kurumsal satış sorumlusu olarak başladı. 2005 yılında Century 21 Türkiye bünyesinde çeşitli kademelerde satış görevlerinde bulundu, ardından Satış ve İş Geliştirme Müdürlüğü’ne atandı. Çoban son olarak 2010-2015 yılları arasında Hürriyet İnternet Grubu'nda, Hurriyetemlak.com Satış Müdürü olarak görev aldı.   

Veri tabanındaki 840 binden fazla firmayla KOBİ'lerin dijitalleşmesine katkı sağlayan online firma rehberi Yellow Pages, KOBİ'lere hızlı ve uygun maliyetlerle mobil uyumlu web sitesi ve benzeri dijital pazarlama çözümleri sağlamayı hedefliyor. Esnek ürün yelpazesi ile KOBİ'lerin online ihtiyaçlarına danışmanlık da veren Yellow Pages, Önder Çoban'ın dijital dünyada sahip olduğu tecrübeyle birlikte KOBİ'lere daha da yakın olmayı hedefliyor.