Magazin
20 Ağu 2014 10:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:35

Hürriyet yazarları sahneye çıkıyor!

Ünlü sanatçıya Ertuğrul Özkök ve bir zamanlar ev arkadaşı olan Mehmet Y. Yılmaz’ın yanı sıra birçok sanatçı ve gazeteci eşlik edecek.

Sanatçı Ali Kocatepe, 50’inci sanat yılını 20 Ağustos bu akşam dostlarıyla Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda kutlayacak. Kocatepe’ye bu özel gecede Ertuğrul Özkök ve bir zamanlar ev arkadaşı olan Mehmet Y. Yılmaz’ın yanı sıra birçok sanatçı ve gazeteci eşlik edecek.

Yüzlerce şarkıya besteci, söz yazarı ve yorumcu olarak, birçok önemli prodüksiyona da yapımcı olarak imza atan Ali Kocatepe, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında dostlarıyla birlikte sahnede olacak.

Aysun Kocatepe, Ayşegül Aldinç, Boğaziçi Caz Korosu, Bülent Ortaçgil, Modern Folk Üçlüsü, Nilüfer, Nükhet Duru, Özdemir Erdoğan, Pamela ve Yüksek Sadakat klasikleşmiş Kocatepe şarkıları yorumlayacaklar.



Ali Kocatepe ve eşi Aysun Kocatepe

KOCATEPE YAZZ KOROSU BİR ŞARKI SESLENDİRECEK


Ayrıca Aslı Omağ, Ayça Tekindor, Ayta Sözeri, Barbaros Uzunöner, Barış Hayta, Engin Hepileri, Ezo, Hakan Bilgin, Kemal Başar, Laçin Ceylan, Mert Fırat, Nila Fırat, Pamela, Ruhi Sarı, Selen Uçer, Vatan Şaşmaz ve Veysel Diker’den oluşan "Kocatepe Yazz Korosu" Masis Aram Gözbek yönetiminde bir Kocatepe şarkısı seslendirecek. 

DOSTLARI GEÇMİŞTE BİR YOLCULUĞA ÇIKARACAK

Hıncal Uluç, Ertuğrul Özkök, Mehmet Y. Yılmaz, Bülend Özveren, Selda Alkor ve Enver Aysever gibi Kocatepe dostları anılarını paylaşacaklar. İzzet Öz’ün yönetmenliğinde ve Banu Karakuş’un sunumuyla, Tarık Sezer Orkestrası eşliğinde Kocatepe’nin altın yılında bir müzik fırtınası esecek...