Gündem
06 Eki 2014 10:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:47

Hürriyet Sümeyye Erdoğan dansa gitti dedi ortalık karıştı

Hürriyet gazetesinde yer alan bir röportajda Sümeyye Erdoğan ile ilgili dans kursu iddiası olay oldu.

Sümeyye Erdoğan ile Kur’an kursunda tanıştıklarını söyleyen ressam Zeynep Çelik'in açıklamalarını "dans kursunda tanıştık" diye yazan Hürriyet'e tepki yağdı.

Hürriyet gazetesinin Pazar ekinde Sümeyye Erdoğan'ın dansa gittiği haberi ortalığı karıştırdı. Ressam Zeynep Çilek'in, Hürriyet'e verdiği röportajı sosyal medyada tartışma konusu oldu. İşte o açıklamalar internet sitelerinde ve sosyal medyada "Dans iftirası" şeklinde haber oldu.

AŞIRI GÜRÜLTÜ

Röportajı yapan muhabir İpek İzci, tepkiler üzerine Twitter hesabına röportajı yapan muhabir İpek İzci ise Twitter hesabında "Aşırı gürültüden yanlış anlaşılmış bir kelimeyi karalama kampanyasına dönüştürmek art niyetli bir davranış. Başka sözüm yok" diye yazdı.

KÜÇÜK BİR ŞOK YAŞADIM

Ressam Çelik, skandal röportaj ile alakalı yaptığı açıklamada, "Sümeyye Erdoğan ile dans kursunda tanıştılar." ifadesini görünce şok yaşadığını belirterek şu ifadeleri kullandı;

"Dans kursunu ben de görür görmez küçük bir şok yaşadım. Hangi dans kursu diye ben de kendime sordum. Bir Sümeyye Erdoğan ile arkadaşlığım konusunda konuşmak istemedim. Ancak röportajcı yapan kişi o kadar ısrarcı oldu ki, bir iki şey söylemek zorunda kaldım. Ancak biz Kur’an kursunda tanıştık dans kursu değil! Bunu buradan söylemiş olayım."