Polemik & Kulis
23 Ağu 2017 15:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:04

Hürriyet Gazetesi'nin künyesi değişti! Bakın künyeye hangi isimler girdi? (Medyaradar/Özel)

Fikret Bilâ’nın genel yayın yönetmenliği görevine getirilmesinden sonra Hürriyet’te başlayan yeniden yapılanma sürüyor.

Hürriyet Gazetesi'nde Genel Yayın Yönetmenliği görevine Fikret Bila'nın getirilmesinin ardından başlayan değişim hız kesmeden sürüyor.

Bila geçtiğimiz günlerde yıllarca Milliyet Gazetesi'nde birlikte görev yaptığı deneyimli gazeteci Aslı Çakır'ı Hürriyet'e transfer etmişti.

Aslı Çakır ile 4 yıldır Hürriyet Gazetesi'nde Haber Koordinatörlüğü yapan Ateş Yalazan'ın isimleri "Yazı İşleri Müdürü" olarak bugünkü künyede yerini aldı.

İki ismin katılımıyla Hürriyet'teki Yazı İşleri Müdürü sayısı 8'e yükselmiş oldu.

Bugünkü künyede "Yazı İşleri Müdürü" olarak yer alan isimlerden Aslı Çakır, daha önce Sabah Gazetesi'nin Günaydın ekinin yazı işleri müdürlüğünü yapmış, ardından transfer olduğu Milliyet Gazetesi'nde önce Hafta Sonu eklerinin yayın koordinatörlüğü ardından da Hafta Sonu Ekler Yayın Yönetmenliği görevlerinde bulunmuştu.

Diğer isim Ateş Yalazan ise uzun yılllar Ankara'da parlamento ve Başbakanlık muhabirliği yapmış, Hürriyet'in Ankara bürosunda haber müdür yardımcılığı ve Ankara eki yazı işleri müdürlüğünü üstlenmişti. Yalazan 4 yıl önce Hürriyet Yazı İşleri'ne geçerek Haber Koordinatörlüğü görevine getirilmişti.

İşte yeni künye:



MEDYARADAR/ÖZEL