Polemik & Kulis
30 Haz 2017 11:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:57

Hürriyet Gazetesi'nde sürpriz gelişme! Hangi servis yeniden kuruldu? (Medyaradar/Özel)

Hürriyet gazetesinde devrim niteliğinde değişik olarak nitelendirilen GO2015 (Genç Oluşum 2015) projesi kapsamında kapatılan servis yeniden kuruldu.

Türk medyasının amiral gemisi Hürriyet'te, ‘Geleceği Oluşturuyoruz’ sloganıyla GO2015 (Genç Oluşum)  başlatılan yeniden yapılanmada künyesinde devrim olarak nitelendirilecek değişiklikler yapılmıştı.

Hürriyet Dünyası adı altında 7 gün 24 saat yayın yapan bir medya şirketine dönüşmesi hedefiyle start alan çalışma sistemi ve künyesi Hürriyet Medya Towers’ta 28 Mayıs 2012’de düzenlenen törenle açıklanmıştı. Künyedeki en önemli değişikliklerden biri de Haber Merkezi’nin kapatılmasıydı.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bilâ, Haber Merkezi’ni yeniden kurdu. Usta gazeteci Muammer Elveren, Haber Merkezi’nin yeniden kurulduğunu Facebook’taki sayfasında paylaştığı fotoğrafla duyurdu.



Reha Öz’ün yönetiminde kurulan Haber Merkezi’nde Levent Korkut, Mustafa Bakacak ve Olcay Öztorun’un görev aldığı, kadroya yeni isimlerin ekleneceği öğrenildi.

MEDYARADAR/ÖZEL