Magazin
10 Ağu 2017 14:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:02

Hülya Koçyiğit'in torunu sosyetik beach'i birbirine kattı: Bu varoşu nasıl içeri alırsınız?

Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, Çeşme'de Ceyla Kartal adlı genç kızla kavga etti.

Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar, Çeşme'de Ceyla Kartal adlı genç kızla kavga etti. 'Bu varoşu içeri nasıl alıyorsunuz? ' diye bağıran Aslışah’ı sevgilisi Kasım Garipoğlu sakinleştirdi.

Selim Soydan ile Hülya Koçyiğit’in torunu, Ender-Gülşah Alkoçlar’ın kızı Aslışah kısa süre önce iş adamı Hayyam Garipoğlu’nun oğlu Kasım’la aşk yaşamaya başlamıştı. Yunan adası Mikonos’tan dönen sevgililer geçtiğimiz günlerde Çeşme’deydi.

Eğlenmek için Before Sunset Beach’e gittiler. İddiaya göre;Aslışah Alkoçlar, 2015’te de tartıştığı Ceyla Kartal’ı partide görünce gerildi. Sinirlenip “Bu varoşu nasıl içeri alırsınız? ”diye bağırmaya başladı. Ceyla Kartal elindeki sigarayı Aslışah’a fırlattı. Bir anda kavga çıktı, ortalık karıştı.

Kasım Garipoğlu sevgilisi Aslışah’ı zor yatıştırdı. Kasım Garipoğlu'nun, sevgilisi Leyla Koray'dan Aslışah Alkoçlar için ayrıldığı iddia edilmişti.

Aslışah (24) , kendinden 14 yaş büyük olan eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile flört etmeye başlamıştı. Kerem Tunçeri, Aslışah Alkoçlar’ın kendisini bırakıp arkadaşları ile tatile gitmesine çok sinirlenmişti. Kavga çıkarıp ilişkiyi 15 Haziran'da bitirmişti.