Reklam PR
03 Tem 2014 13:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:23

HSBC Türkiye’den dijital pazarlama atağı

HSBC Türkiye, “Her şey internette, bankacılık işlemleriniz de!” söylemiyle, dijital kanallar için yeni bir iletişim kampanyası başlattı.

 “Her şey internette” konseptini, dijital dünyada fenomen haline gelen “caps” ve “animated gif”i birlikte kullanarak, keyifli bir anlatımla sunan HSBC Türkiye, bu yöntemleri bir iletişim kampanyasında kullanan ilk banka olma özelliğini taşıyor. Project House tarafından hazırlanan kampanya, günümüzde pek çok işin internet üzerinden çözüldüğü gerçeğinden yola çıkarak, HSBC müşterilerini, hayatı kolaylaştıran özellikleriyle HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı’na davet ediyor ve internet bankacılığı kullanımını bir alışkanlık haline getirmeyi hedefliyor. Günlük ihtiyaçlarını internetten karşılayan tüketicilerden ilham alan kampanyanın lansman filminde, bir genç kızın, gün içerisindeki bu ihtiyaçlarına ulaşmak için bilgisayar başında geçirdiği anlar, caps ve animated gif yöntemiyle, eğlenceli bir şekilde görüntüleniyor.

Bankanın yeni dijital pazarlama stratejisi hakkında bilgi veren HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık Pazarlama Grup Başkanı Ayşegül Şenalp, “Yeni dijital kampanyamızda, son dönemde hepimizin hayatına renk katan ‘caps’ ve ‘animated gif’ yöntemlerini kullandık. Bu yaklaşım bize, dijital kanalların dinamiklerine uygun, eğlenceli ve çok daha samimi bir içerik yaratma fırsatı sundu. Hedefimiz, bir çok işini internet üzerinden çözen müşterilerimizi, HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı’na davet etmek ve ‘bi tıkla’ hayatlarını daha da kolaylaştırmak.” dedi. 

“Her şey internette” kampanyasıyla ilk tanışanlar ise HSBC Türkiye çalışanları oldu. Genel Müdürlük binalarında kurulan fotokabinlerde, çeşitli aksesuvarlarla çektirdikleri fotoğrafları, hazır caps tasarımlı çerçevelere basan ve kendinden caps’li dev çerçevelerle fotoğraf çektiren çalışanlar eğlenceli bir gün geçirdi.

HSBC İnternet Bankacılığı’nda para transferleri yaz boyunca ücretsiz
HSBC Türkiye’nin “Her şey internette” kampanyası kapsamında, Bireysel İnternet Bankacılığı üzerinden gerçekleştirilecek para transferi işlemleri yaz boyunca ücretsiz olacak. HSBC müşterileri, 20 Haziran – 20 Eylül tarihleri arasında, HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı ile hesaplarından yapacakları havale, EFT ve döviz transferi (Swift) işlemlerine hiçbir ücret ödemeyecek. HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı, önümüzdeki dönemde de farklı avantajlarla müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam edecek.

Kampanya Künyesi

Reklamveren

HSBC Türkiye

Reklamveren Temsilcisi

Ayşegül Şenalp, Sinem Alkan, Erhan Tezakar, Seda Polat

Ajans

Project House

Marka Yöneticisi

Begüm Akın

Proje Yöneticisi

Cenk Hobaplı

Grup Yaratıcı Direktörü

Serhan Acar

Yaratıcı Direktör

Cabbar Cem Özdemir

Marka Yönetimi Direktörü

Burçak Arzova

Operasyon Direktörü

Elif Lambacıoğlu Okancı

Reklam Yazarı

Aybüke Mehralioğlu, Tulip Günkut

Sanat Yönetmeni

Kadir Önder, Mert Yıldırım

Yardımcı Sanat Yönetmeni

Erdem Güngör

Flash Tasarım ve Uygulama

Cansu Bilge

Prodüksiyon Şirketi

Haylazz Prodüksiyon

Fotoğraf

Serdar Acar


İŞTE HSBC'NİN O REKLAM FİLMİ: