Medya
17 Eyl 2011 10:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:49

HINCAL ULUÇ'UN TARTIŞMAKTAN ZEVK ALDIĞI İKİ YAZAR KİM?

Sabah yazarı Hıncal Uluç bugünkü köşesinde tartışmaktan büyük zevk aldığı iki köşe yazarını açıkladı.

Tartışmanın zevki..

Nasıl keyiflendim, öğleden sonra gazeteleri okurken.. Hürriyet’te Ayşe Aral, HaberTurk’te Oben Budak, takılmalarıma cevap vermişlerdi..
Ama ne hoş, ne tatlı üsluplarla, inanmazsınız.. Hele sövmenin, hele hele seni eleştirene alabildiğine saldırmanın moda olduğu günümüzde, böyle örnek olacak hoşluklar okumak ne güzel.. Ayşe’yle de, Oben’le de hayat boyu tartışırım, keyifle..
Ayşe, kadın erkek ilişkileri konusunda yazısına dokundurmama cevap verirken, aramızdaki yanlış anlamayı o kadar güzel izah etmiş ki.. Aşkı, erkeği tasviri o kadar güzel ki.. Sanırım tüm feminist şimşekleri üzerine çekecek bu defa.. Kadına şiddet konusunda ise nasıl panterleştiğini anlatmış.. Her iki konuda da onunla ayni fikirde olduğum ortaya çıktı böylece.
Sevgili Ayşe, "Hürriyet’te yeni değilim. hürriyet.com.tr’de iki buçuk yıldır yazıyorum" diyorsun. Ben bilgisayar özürlüyüm. Daha Sabah.com’u tıklamadım hayatta.. Benim gibileri çok. Hürriyet’te daha fazla yazmalısın.. Oben "Ben Ajda Pekkan’ı bile eleştirdim" demişti. Ben de "Oradaki ’Bile’ ne oluyor" diye sormuştum. Çok şirin anlatmış Oben duygusallığını.. Üç yıl vokalistlik yapmış Ajda’ya.. Bilmiyordum. Yani Ajda zamanında onun ustası, patronu..
O zaman "Bile"yi çok görmemem gerek.. Teşekkürler Oben..

Hıncal Uluç/Sabah