Medya
08 Ağu 2017 11:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:02

Hıncal Uluç ATV'yi RTÜK'e şikayet etti: 'Reklam arası maç' mı izleyeceğiz?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Hıncal Uluç'u Beşiktaş Konyaspor maçı sırasında yayınlanan reklamlar kızdırdı.

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, aynı grup içinde yayın yapan ATV'nin Beşiktaş-Konyasyor Süper Kupa maçı sırasında sürekli reklam yayınlaması nedeniyle hem ATV'yi eleştirdi hem de buna ses çıkarmayan RTÜK'ü...

"Lig öncesi kupa maçları izliyoruz.. Hepsinin üzerinde reklam.. Oysa RTÜK canlı yayınlar üzerinde, olay devam ederken reklam koymayı yasaklamıştı, güya.." diyen Hıncal Uluç, "Süper Kupa maçının daha onuncu dakikası dolmadan altı tanıtım izleyince atv'de, saymayı bıraktım." dedi.

a Spor'da "90'a" programını birlikte yaptıkları Serkan Korkmaz'a da seslenen Hıncal Uluç, "Yani bir sezon boyu 90a'da yanımda oturup LigTV'yi nasıl eleştirdiğimi dinleyen Serkan kardeşim, yayını kendisi yapınca LigTV'den farksızlaşıyor.." dedi.

RTÜK NE YAPIYOR?

"Peki, halkın adam gibi maç izleme hakkını sağlamak için kurulmuş RTÜK ne yapıyor?." diye soran Hıncal Uluç, şöyle devam etti: "Yeni sezon gene 'Reklam arası maç' mı izleyeceğiz.. Yoksa adam gibi bir 'Canlı Yayın Yönetmeliği'ni yeniden açıklayıp, bu defa uygulayacağınızı ilk haftadan gösterecek misiniz?."