Polemik & Kulis
19 Eyl 2017 11:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:07

Medyaya virgül koydu, hayvancılık sektörüne transfer oldu! Kim bu TV Genel Müdürü?(Medyaradar/Özel)

Show TV, Cine5, Kanaltürk, Kanal D'de uzun yıllar görev yaptıktan sonra 2 yıl önce medyaya "zorunlu" ara veren deneyimli yönetici bambaşka bir alana geçiş yaptı.

Kanaltürk TV’nin kapatılmadan önceki son genel yayın yönetmeni Murat Uzun, tarım ve hayvancılık alanında faaliyet gösteren ve sektörünün önde gelen firmalarından birinde Genel Müdür olarak göreve başladı. Uzun, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda yeni işini şu sözlerle duyurdu:

"Uzun yıllar emek verdiğim medya sektörüne yaklaşık 2 yıl önce zorunlu bir ara vermiş,hayatta en değer verdiğim varlık, canım kızımla bol bol vakit geçirme şansı yakalamıştım. Düşük hızda geçen 2 yıl sonunda, vitesi tekrar yükseltme zamanı geldi. Medyaya virgül koyup, bambaşka bir alanda tekrar ışıldamanın vakti geldiğini düşündüm. Yeni bir heyecan, yeni bir şehir ve yeni bir sektör ile medyaya şimdilik hoşça kal diyorum. Esen kalın...;"



Murat Uzun kimdir?

Doğu Akdeniz Üniversitesi işletme eğitiminin ardından Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun oldu. Sektörde çeşitli görevlerde bulunduktan sonra Show TV, Cine5 ve Kanal D’nin ardından 2009 yılında Kanaltürk’e transfer oldu,Kanaltürk TV ve Kanaltürk Radyo’nun reklam departmanlarının başında görev yaptı.Aralık 2012'de getirildiği Kanaltürk Televizyonu Genel Müdürlüğü'nden Kasım 2015'te istifa ederek ayrıldı.Evli ve bir çocuk babasıdır.