Reklam PR
16 Ara 2016 16:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:16

Havva Kızılırmak PR'a bir yeni marka! (Medyaradar/Özel)

Halkla ilişkiler ajansının portföyüne yeni bir marka eklendi.

Dünyaca ünlü 12 saat markasının Türkiye’deki tek distribütörü olan Ersa Saat tarafından Türkiye’ye getirilen, güçlü ve dinamik yaşam tutkunlarının markası olan Casio’nun iletişim çalışmaları, Havva Kızılırmak İletişim Ajansı tarafından yürütülecek. Ersa Saat’in kurumsal iletişim yönetimini de kapsayan bu işbirliği kapsamında, şıklığı yaşam tarzı haline getirenlerin vazgeçilmezi Ferre Milano, hızla yarışanların bir numaralı tercihi Puma ile outdoor spor tutkunlarının markası Suunto’nun iletişim çalışmaları da Havva Kızılırmak İletişim Ajansı tarafından sürdürülecek.

Başta inşaat sektörü olmak üzere turizm, insan kaynakları, bilişim, teknoloji ve yapımcılık sektöründe uzmanlaşan Havva Kızılırmak İletişim Ajansı, Ersa Saat’e stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti verecek.
.
İnşaat sektöründe edindiği deneyimi Demir İnşaat, Bakyapı, Selimoğlu Group, Başarır İnşaat, Babacan Yapı, Keleş İnşaat, Kılıçoğlu İnşaat, Erkanlı Grup, Peker Grup, Yüksel Seramik, Gül İnşaat, Karden İnşaat gibi şirketler ile paylaşan, Türkiye’nin kentsel dönüşüm platformu KENTDER ile yine Türkiye’de kentsel dönüşümünün öncüsü Esenler Belediyesi gibi kurumlar aracılığıyla uzmanlık alanını derinleştiren Havva Kızılırmak İletişim Ajansı’nın portföyünde Kolen Enerji, Akaryakıt Tüketicileri Derneği de yer alıyor.

Havva Kızılırmak PR bünyesinde Demir İnşaat, Esenler Belediyesi, Park Bosphorus Hotel, TÜGİAD, Estuz, Altunbüken Holding, Bonusbay, Mint Yapım gibi şirketler bulunuyor.

MEDYARADAR/ÖZEL