Medya
09 Tem 2014 12:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:25

Hatipoğlu yanıtladı; Havuzlu villada mı oturuyor 600 bin lira aldı mı?

Ali Eyüboğlu, havuzlu villası olduğu ve 600 bin lira maaş aldığı iddialarını bizzat Nihat Hatipoğlu'na sordu...

ATV'nin reyting rekortmeni ilahiyatçısı Nihat Hatipoğlu hakkındaki 600 bin lira maaş ve havuzlu villa iddiaları gündemden düşmezken Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu iddiaları Hatipoğlu'na sordu. Hatipoğlu'nun Sultanahmet'te düzenlediği Ramazan sohbetlerine katılan Eyüboğlu hem sohbete katılan vatandaşların nabzını tuttu hem de Hatipoğlu hakkında merak edilenleri sordu.

İşte Eyüboğlu'nun yazısındaki ilgili bölüm:

HAVUZLU VİLLA VE 600 BİN LİRA MAAŞ İDDİASI


Son günlerde Nihat Hatipoğlu hakkında iki çarpıcı iddiadan biri, havuzlu bir villada oturduğuyla ilgili, diğeri de ATV’den Ramazan programları için ayda 600 bin lira aldığıydı.

"20 YILDIR AYNI EVDE OTURUYORUM"

20 yıldır Keçiören’de aynı evde oturduğunu, sosyal medyadaki “Nihat Hatipoğlu’nun villasının ve havuzunun olduğunu biliyor musunuz?” kampanyasının kuru bir iftira olduğunu söyleyen Hatipoğlu, “20 yıldır Keçiören’de aynı evde oturuyorum. Değil villam, havuzum, evimin önünde yağmur yağınca içine su dolan bir çukurum bile yok. ATV’den ayda 600 bin lira aldığım iddiası da yalan” dedi.

HATİPOĞLU MARKALI ÜRÜNLERİN SATIŞINDAN PAY ALIYOR MU?

Hatipoğlu’nun program yaptığı arenanın etrafında 10 liraya üstünde “Güzel İnsan Nihat Hatipoğlu” yazan kaşkollar, Nihat Hatipoğlu CD’leri ve kitapları da satılıyor.
Bunlardan pay alıp  almadığını sorduğum Hatipoğlu’nun yanıtı şu oldu:
“Hayır, ama satış için izin isteyenlere, kazancınızdan hayır kurumlarına bağış yapın, yeter diyorum.”

RAMAZAN BOYUNCA AİLESİYLE OTELDE KONAKLIYOR

Hatipoğlu, Ramazan boyunca, iftar ve sahurda program yaptığı Sultanahmet’te ailece bir otelde konakladıklarını söyledi.
Lisede okuyan Osman, hep yanında olan Sait ve doktor olan Mustafa adlı üç çocuk babası Hatipoğlu’nun eşi de sürekli yanında.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız