Medya
20 Tem 2017 08:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:00

Hanut kavgası Habertürk'e sıçradı, Fatih Altaylı Bildirici'ye çattı: "Hayırdır Faruk, Hürriyet'i temizledin bitti mi?"

Faruk Bildirici, Hürriyet'in reklamcı yazarlarıyla savaşına Habertürk ve Sabah yazarlarını da katınca Fatih Altaylı'dan beklemediği bir tepki geldi.

Hürriyet gazetesi Ombudsmanı Faruk Bildirici, Hürriyet yazarlarının sosyal medya hesapları üzerinden reklam yapmasına savaş açmıştı.

Son yazısında da sosyal medyada sadece Hürriyet yazarlarının reklam yapmadığını, diğer gazetelerin yazarlarının da aynı şeyi yaptığını belirtip isim vermeden Habertürk yazarı Oben Budak ve Sabah gazetesi yazarı Pelin Kaya'yı örnek vermişti.

HÜRRİYET'İ EPEY REZİL ETTİKTEN SONRA

Faruk Bildirici'ye bugün Habertürk yazarı Fatih Altaylı'dan tepki geldi.

"Hayırdır Faruk, Hürriyet'i temizledin bitti mi?" diye soran Fatih Altaylı, "Faruk Bildirici, Hürriyet Gazetesi’ni epey bir rezil ettikten sonra şimdi de Habertürk’e el attı" dedi.

KENDİ KAPISININ ÖNÜNÜ SÜPÜREMEDİĞİ İÇİN BAŞKA KAPILAR ÖNÜNDE DOLAŞIYOR

"Faruk’un Habertürk’ün ombudsmanlığı gibi bir görevi yok bildiğim kadarıyla" diyen Fatih Altaylı, Faruk Bildirici'ye "Ama kendi kapısını süpüremediği için elinde süpürge başka kapıların önünde dolaşıyor" diye yüklendi.

OBEN ORTALIKTA "HABERTÜRK'TE İŞLER BENDEN SORULUR" DİYE GEZMİYOR!

Oben Budak'ın telif karşılığı kendi iş dünyasıyla ilgili Habertürk'e yazılar gönderdiğini anlatan Fatih Altaylı, "Ama Faruk dostum bilsin ki Oben Budak zaten Habertürk’ün kadrolu yazarı değil. Başka bir mesleği var ve bu gizli saklı bir meslek de değil. Oben ortalıkta 'Ben gazeteciyim, Habertürk’te işler benden sorulur' diye gezmiyor" ifadelerini kullandı.