Televizyon
12 Eki 2012 17:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:15

HANGİ SPOR KULÜBÜ TV YAYININA START VERİYOR!

Televizyon yayını yapan spor kulüplerine bir yenisi katıldı.

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, ”Kulübümüz, önümüzdeki hafta içerisinde online televizyon yayınına başlıyor” dedi.

Yıldırım, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, 26 yıl aradan sonra geçen sezon Süper Lig’e çıkan Orduspor‘da taraftarların, online televizyon yayınıyla takımını takip edebileceğini söyledi.

İnternet üzerinden yayına başlayacak televizyonla ilgili bilgi veren Yıldırım, şöyle konuştu:

”Altyapı çalışmaları kapsamında MyBilet ile anlaşma yapmıştık. Bu anlaşma neticesinde altyapımız kuruldu. Kulübümüz, önümüzdeki hafta içerisinde online televizyon yayınına başlıyor. Taraftarlarımız, web sitemizden üyelik yoluyla Orduspor‘un antrenmanlarını, antrenmanlardaki röportajları ve takımımızın şanlı tarihindeki arşiv görüntülerini izleyebilecek. Bunların yanında hazırlanan belgesel ve futbolcuların yaşamlarına ilişkin görüntüler de yayınlanacak.”

”Takımımız, Türkiye liginde en dirençli takım olduğu için yenilmiyor”
Orduspor‘un, her geçen gün daha da oturan bir yapıya sahip olduğunu dile getiren Yıldırım, ”Lig uzun bir maraton. Bu maratonu en güzel şekilde bitirmek istiyoruz. Bu bakımdan Orduspor‘un ortaya koymuş olduğu mücadeleci oyun bizi sevindiriyor. Elbette birkaç hafta sonra daha da oturmuş bir takım izleyeceğiz. Orduspor‘un futbol severler gözünde imajı çok yükselmiştir. Daha önce ortaya koymuş olduğumuz hedefler doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Şımarmadan ve rehavete kapılmadan hedeflerimize gitmek istiyoruz” diye konuştu.

Yıldırım, namağlup unvanıyla ligi bitirmek istediklerini belirterek, şunları kaydetti:

”Biz yönetici olarak bu hedef doğrultusunda hareket ediyoruz. Bizim arzumuz ve isteğimiz yenilmezlik unvanını sürdürmek. Rakiplerimize psikolojik baskıdan ziyade ligi en iyi ve en güzel yerde bitirmeyi amaçlıyoruz. Takımımız iyi olduğu için yenilmiyor, Türkiye liginde en dirençli takım olduğu için yenilmiyor. Dolayısıyla biz takımımızın yenilmesini arzu etmeyiz. Tüm maçların sonucunda ligi yenilgisiz olarak tamamlamak isteriz.”

ligtv.com.tr