Medya
20 Eyl 2017 11:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:07

Hangi reality show programları için tehlike çanları çalıyor?

Bu ay içinde yeni sezona umutla başlayan pek çok yapım için tehlike çanları çalmaya başladı.

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, yeni sezona umutla başlayan pek çok yapım için tehlike çanları çalmaya başladığını iddia etti.

Yüksel Aytuğ, Müge Anlı ile Esra Erol'un reytinglerde yanına yaklaşacak bir yapımın olmadığını öne sürdü.

Gündüz kuşağındaki reality showların bir çoğunun taklit yapım oluğunu iddia eden Yüksel Aytuğ "Taklitleri asıllarını yaşatıyor, hiç biri Müge Anlı ile Esra Erol'un eline su bile dökemiyor" dedi.

İşte Yüksel Aytuğ'un o yazısı:

Müge ile Esra’nın eline su döken yok

Sezon başlamadan önce 'Bu yıl da atv izlenecek' diye öngörüde bulunmuştum. Yeni sezonun ilk haftasında ortaya çıkan reyting sonuçları bu savımı destekliyor.

Yeni sezonda kanallar sadece prime time için değil, gündüz kuşağı için de kıyasıya bir rekabetin içine girdi. Özellikle de tüm gün izlenme oranlarını yükseltmek isteyen FOX, TV8, Kanal D ve Star; sezona pek çok yeni gündüz programı ile başladı. Ancak ilk haftanın reyting sonuçları, izleyicinin 'bildiğinden' şaşmadığını ortaya koydu. Sayıları 10'u bulan kriminal içerikli program arasında bu yıl zorlanacağı iddia edilen Müge Anlı'nın 'Tatlı Sert'i, daha ilk haftadan farkını ortaya koydu ve reytinglerde yanına kimseyi yaklaştırmadı.

Program, ilk 10 listesine abone olurken, zaman zaman en iddialı dizileri bile geride bırakmayı başardı. Görünen o ki, taklitleri aslını yaşatacak.

Bu yıl içeriğini değiştirerek bambaşka bir formatla izleyicinin karşısına çıkan 'Esra Erol'da' programı da reyting açısından yüzü gülenlerden.

Gündüz kuşağı programları arasında 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten sonra en fazla seyredilen ikinci program olan 'Esra Erol'da', istikrarını bu sezon de devam ettireceğe benziyor.

Bu arada yeni sezona umutla başlayan pek çok gündüz kuşağı reality show programı için tehlike çanları çalmaya başladı. Önümüzdeki günlerde en az üç tanesi ekrandan elini ayağını çekecek, haberiniz olsun.