Televizyon
20 Eyl 2016 12:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:32

Hangi Genel Yayın Yönetmeni Ana Haber koltuğuna oturuyor? (Medyaradar/Özel)

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği transferlerle adından söz ettiren o televizyon kanalı yeni bir adım daha atıyor.

Habertürk TV'de izlenme oranlarını arttırmak amacıyla başlatılan transfer hamleleri geçtiğimiz haftaya damgasını vurmuştu.

Önce CNN Türk ile yollarını ayıran başarılı ekran yüzü Didem Arslan Yılmaz kadroya katılmış, ardından yıllar önce Habertürk TV'de "Habertürk Weekend" , "Burası Haftasonu" ve "Bir Yaz Gecesi Rüyası" programlarını sunan Oylum Talu transfer edilmişti.

Habertürk'teki değişim bunlarla sınırlı kalmadı ve kanal bir önemli hamlede daha bulunmak için gün sayıyor.

Habertürk TV Ankara Temsilciliği görevinden 14 Ocak 2016 tarihinde Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilen Veyis Ateş önemli bir sorumluluk daha üstlendi.

Bundan böyle Habertürk'te Ana Haber bülteni Veyis Ateş tarafından sunulacak. Ateş halen kanalda "Akılda Kalan" isimli programı sunuyordu.

Son dönemlerde izlenme oranı bakımından sıkıntılar yaşayan Habertürk, bu atılımıyla izlenme oranlarını üstlere taşımayı planlıyor.




VEYİS ATEŞ KİMDİR?

Veyis Ateş 1973 yılında Mersin'in Tarsus ilçesinde dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu Ateş, okul sırasında tanıştığı radyoculukla medya hayatına, bir süre ara verdi. 2006 yılında tekrar medyaya dünyasına dönen Veyis Ateş kuruluşundan itibaren TVNET'te görev aldı.

Ana Haber bülteni sunuculuğunun yanı sıra yine aynı kanalda Bakış Açısı, Akşama Doğru, Kadir Mısıroğlu ile Tarih Sohbetleri, Ankara-İstanbul ve Habere Bakış programlarını da sunan Veyis Ateş 2013 yılının Ağustos ayında Habertürk TV'ye transfer olmuştu.

Medyada ekran yüzü olmanın dışında  yöneticilik, programcılık görevlerini de yerine getirmiş olan Ateş, aynı zamanda Spikerler Derneği Genel Başkanlığı'nı da yürütüyor.

MEDYARADAR/ÖZEL