Televizyon
16 Kas 2013 10:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:45

Kanal D kan kaybetmeye devam ediyor! Hangi dizinin sonu akın? (Medyaradar- Özel)

Dizilerde kıyım devam ediyor! Bu yıl büyük umutlarla başlayan bir dizi daha sona erecek.

Sinema-TV eleştirmenimiz Murat Tolga Şen'in ilk bölümden "sonunu pek hayırlı görmüyorum" diye yazdığı Çalıkuşu dizisinin düşük reytingleri kanalı kızdırdı. Oldukça pahalı bir dönem dizisi olan Çalıkuşu'na daha önce de kanal yönetiminden uyarı gelmişti.

Başrollerini Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in üstlendiği sezonun iddialı yapımlarından dizinin, istenilen başarıyı yakalayamaması üzerine Tims Production sahibi Timur Savcı devreye girmiş ve senaristlere hikayeyi hızlandırmaları için talimat vermişti. Uyarı üzerine senaristler, yeni bölümlerde dizinin daha akıcı ve hızlı olması için çalıştılar ancak aşı tutmadı.

Tüm çabalara rağmen dizi istenen izlenme oranlarını yakalayamıyor ve Kanal D'nin bu konuda sabrı tükenmiş. Kulağımıza gelenlere göre Çalıkuşu sezon arasında final çekip sonlanacak. Kanal ve yapımcının bu konuda anlaştığı, oyuncuların da akıbetin farkında olduğu biliniyor.

Bu yıl büyük umutlarla başlayıp umduğunu bulamadan ve seyircisini üzerek bitecek dizilere yakında bir yenisi daha eklenmiş olacak. Bakalım sırada kim var?

MEDYARADAR-ÖZEL