Medya
14 Haz 2017 11:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:54

Hande Ataizi ekranlara dönüyor! Hangi kanalda program yapacak?

Hande Ataizi'nin ismi son dönemde iki iddialı proje ile gündeme gelmiş ancak iki proje de yatmıştı.

Uzun zamandır ekrandan uzak kalan Hande Ataizi, Fox TV ile bir eğlence programı için anlaşma imzaladı.Ataizi'nin partneri Fatih Ürek olacak.

Hande Ataizi'nin ismi son dönemde iki iddialı proje ile gündeme gelmiş ancak iki proje de yatmıştı.
Ataizi bu sefer şeytanın bacağını kırdı ve Karga Film'le Fox TV'de eğlence programı sunmak için sözleşme yaptı.

FOX’un hafta içi gündüz kuşağında ekrana getireceği kadınlara yönelik eğlencede Ataizi’nin programı Fatih Ürek’le sunacağı da iddia edildi.

İşte konuyla ilgili Milliyet'ten Ali Eyüboğlu'nun o yazısı:

ANLAŞMAYI İMZALADI ABD’YE TATİLE GİTTİ

Geçen sezon sunacağı evlilik programı, ardından “Gel Barışalım” projesi hayal olan Hande Ataizi, sonunda şeytanın bacağını kırdı. Ataizi, yeni bir projeye imza atar atmaz, tatil için eşinin memleketi Amerika’ya uçtu.

Ataizi, yeni yayın döneminde yapımcılığını Karga Film’in üstleneceği eğlence programıyla FOX seyircilerinin karşısına çıkacak.

FOX’un hafta içi gündüz kuşağında ekrana getireceği kadınlara yönelik eğlencede Ataizi’nin programı Fatih Ürek’le sunacağını duydum. Ataizi, programı tek başına sunacağını söyledi. Ancak kanalla yapım şirketi henüz programa son şeklini vermedi. Ataizi’nin programı tek başına sunma ihtimalinin yanı sıra duruma göre Fatih Ürek veya başka bir ünlünün de ona eşlik etmesi de söz konusu.