Medya
05 Nis 2017 10:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:36

Haluk ile Meltem'in yeni dizisini hangi kanal yayınlayacak?

Çocuklar Duymasın'ın Haluk ile Meltem'i Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un birlikte oynayacağı yeni dizi ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Çocuklar Duymasın’ adlı dizide canlandırdıkları Haluk ve Meltem karakterleriyle televizyonun unutulmazları arasında yer alan Tamer Karağlı ve Pınar Altuğ yeni bir sit-com ile izleyici karşısına
çıkmaya hazırlanıyor.

Dizi 'Yatak Odası Diyalogları' kitabından uyarlanacak. 1 Kadın 1 Erkek formatında olacak ancak hikayede gerektiğinde diğer karakterler de ekranda görünecek.

Yeni diziye talip olan ilk kanal ise Ethem Sancak'ın sahipliğindeki 360 TV oldu. İşte Sina Koloğlu'nun bugünkü yazısı:

HANGİ KANAL İSTEDİ?

Haluk (Tamer Karadağlı) ile Meltem’den (Pınar Altuğ) yeni bir proje doğuyor. Dizi, ‘Yatak Odası Diyalogları’ kitabından yola çıkılarak ekrana uyarlanıyor.

Tiyatro oyunu olarak 2006’da sahnelenmişti. ‘1 Kadın 1 Erkek’ formatından farkı, hikayede gerektiğinde tüm diğer karakterler de ekranda görülecek.

Peki hangi kanal verecek?

“İyi bir eğlence kanalı olmak istiyoruz” diyen 360’dan teklif gelmiş diye duydum. ‘Çocuklar Duymasın’ın eski bölümlerini yayınlayan kanal, AB’de kendine yer edinmek adına bu diziyi bir ilk olarak kanalında görmek istiyor diye düşünüyorum.