Polemik & Kulis
02 Mayıs 2017 14:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:39

Halk TV'de yeniden yapılanma! Kanalı Yayın Kurulu yönetecek! (Medyaradar/Özel)

Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün'ün 2016 yılının Kasım ayında görevinden alındığı Halk TV'de flaş bir gelişme yaşandı.

CHP'lilerin yoğun eleştirileri üzerine Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün'ün 5 ay önce görevine son verilerek künyeden çıkartıldığı Halk TV yönetiminde yeni düzenlemeye gidildi.

Kanalı bundan böyle 5 kişiden oluşan bir Yayın Kurulu yönetecek. Yayın Kurulu'nda Semra Topçu, Rahmi Aygün, İsmail Tükel, Tuba Emlek ve Cüneyt Akman yeralıyor.

Halk TV'de gerçekleşen atamaları Genel Müdür Şaban Sevinç çalışanlara az önce duyurdu. İşte o duyuru:

Değerli Arkadaşlar;

Yeni dönemde Halk Tv'nin yönetim şemasında bazı yeni düzenlemeler yapılması ihtiyacı doğmuştur.

16 Nisan referandumundan sonra Türkiyemiz yeni bir duruma bürünmüştür. Buna göre ülkemiz medyasının içinde bulunduğu malum durum nedeniyle, Halk Tv olarak ülkemize ve halkımıza karşı sorumluluk alanımız daha da genişlemiş ve hayati bir önem kazanmıştır.

Bu kapsamda daha doğru ve hızlı kararlar alıp uygulayabilmek için bünyemiz içinde bir Yayın Kurulu oluşturulmuştur.

İstanbul Temsilcimiz Sn.Cüneyt Akman da bu çerçevede özel haberlerden sorumlu Yayın Kurulu üyeliğine getirilmiş olup, kendisinden boşalan İstanbul Temsilciliği görevine bünyemize yeni katılan Sn.Tuba Emlek getirilmiştir.

İstanbul büromuzda görev yapan arkadaşımız Can Coşkun da İstanbul Büro Şefi sıfatıyla Tuba Emlek'e yardımcı olarak görevlendirilmiştir.

Alınan bu kararlara göre, Halk Tv'nin yeni künyesi bugünden itibaren ekteki gibidir. Tüm arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar dilerim.

Şaban SEVİNÇ
Genel Müdür



MEDYARADAR/ÖZEL