Polemik & Kulis
21 Kas 2016 17:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:40

Halk TV'de flaş gelişme: Hakan Aygün'e büyük şok!

Halk TV'de sular durulmuyor, Hakan Aygün'le ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor...

Uzun süredir CHP'li milletvekillerinin de hedefinde olan Hakan Aygün'ün ismi künyeden çıkartıldı.

CHP milletvekili Aykut Erdoğdu olmak üzere bazı CHP'llerin hedefine aldığı Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün'ün bu görevine son verildiği öğrenildi.

Muhalafetin sesi olarak bilinen Halk TV'de Hakan Aygün üzerindeki tartışmalar künyeden çıkartılmasıyla son buldu.

Aygün'ün ismi künyeden çıkartılırken, yapmakta olduğu programını şimdilik sürdüreceği bilgi edinildi.



BUGÜNE NASIL GELDİK?

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün, kendisine yönelik eleştirilere destek veren CHP'lileri kastederek Twitter'dan, "İşleri güçleri chp ve halk tv'te düşmanlık olanlara, güya chp'li olanların da hizmet etmesi ne acı! Siyasi yokoluşlarını hazırlıyorlar" diye yazınca, CHP'li Erdoğdu "Kimse senle var olmadı... Bizim yok oluşumuz senin elinden olacaksa hiç var olmadık demektir..." diye yanıt vermişti.

‘HAKAN AYGÜN HALK TV'Yİ KİRLETİYOR'

CHP'li Aykut Erdoğdu, RS FM'de Enver Aysever'in programında da Hakan Aygün'ü hedef almıştı.

Enver Aysever'in, Halk TV'nin CHP'li milletvekillerine hakaret içeren mesajlar paylaşan kişilerin yönettiği bir kanal olduğunu söylemesi üzerine Erdoğdu şöyle konuşmuştu:

"Hiç sözümü esirgemem. Halk TV önemlidir ama Hakan Aygün'ün olduğu Halk TV'ye Uğur Dündar'ın hatırına çıkıyorum. Ayşenur Arslan'ın hatırına çıkıyorum. Mevcut olarak Hakan Aygün olduğu sürece biz Halk TV'ye baktıkça vicdanımız sızlıyor."

"Çıkıp orada Cem Küçük konuşacak. Ben 1 yıldır Halk TV'ye çıkamıyorum, CHP'nin en sevilen milletvekillerinden biri olmama rağmen. Ben Hakan Aygün sansürüne uğruyorum."

"Bildiğimi söylemekten esirgemedim. Orada Uğur Dündar var, Ayşenur Aslan var, masum çalışanlar var ama benim gözümde Hakan Aygün Halk TV'yi kirletmektedir."