Magazin
23 Eyl 2017 10:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:08

Halit Ergenç'i çıldırtan iddia: Adam olan bir defa söylemeyle anlar kelamı!

'Vatanım Sensin' dizisinin yıldızı Halit Ergenç, evlilikleriyle ilgili yapılan yorumlara yanıt verirken, 8 yıllık eşi Bergüzar Korel için 'Her zaman en kıymetlim en sevdiğim' ifadesini kullandı.

2009 yılında kendisi gibi oyuncu olan Bergüzar Korel ile nikah masasına oturan Halit Ergenç, evlilikleriyle ilgili yapılan yorumlara yanıt verdi.

Eşiyle yer aldığı fotoğrafı İnstagram'da paylaşan başarılı oyuncunun açıklaması şöyle:
"Seneler evvel, ilişkimizin başlarında herkes ağzının suyu akarcasına üstümüze saldırırken neler yaşadığımızı bir röportajda anlatmıştım. Adam olan bir defa söylemeyle anlar kelamı ama bugün bu kadar sene sonra bir takım yerlerde bir takım çirkin yakıştırmalar yapılıyorsa hele ki Bergüzar hakkında, demek ki ben güzelce anlatamadım halimizi diye düşünüyorum. Hanımlar-beyler, tekrar söylüyorum, benim ilk evliliğimi bitirmemin Bergüzar ile zerre kadar dahi alakası yoktur. Resmen ve anlaşma yoluyla bitmiş bir evlilikten bir süre sonra böylesi zorluklar olacağını bile bile özveri ve aşk ile başlamış bir ilişkidir bizimkisi. Kalkıp -mış, -miş ve ‘duyduk ki' gibi ifadelerle yazılmış dedikodulara itibar etmek olacak iş değildir. Kaldı ki o günlerde bu dedikodulara taraf yaptığınız kişilerin şu an aileleri ve çocukları var. Biraz saygı lütfen. Bergüzar Korel benim 8 senelik karım, oğlumuz Ali'nin harika annesi, en kıymetlim en sevdiğimdir her zaman. Bu tarz yakıştırmaları reddediyor, son derece haksız buluyor ve şiddetle kınıyorum.
Saygılarımla."