Gündem
28 Nis 2015 15:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:30

Hakan Şükür'den Deniz Gezmiş tweet'ine açıklama!

Milletvekili ve eski futbolcu Hakan Şükür, çok konuşulan tweet'ine açıklık getirdi.

Deniz Gezmiş'le ilgili tweet'i olay yaratan İstanbul 3. Bölge Millevekili ve eski futbolcu Hakan Şükür, sosyal medya hesabından yeni açıklamalar yaptı.

Radikal muhabiri İsmail Saymaz'ın "17- 27 Aralık Hakan Şükür'e yaradı. En azından sağını solunu ayırt edebiliyor. Eskiden 'büyüklerim bilir' diyordu" yorumuna da esprili bir cevap veren Şükür, şu açıklamaları yaptı:

1- Deniz Gezmiş'in de isminin geçtiği (dün) bir tweet atmıştım. Oldukça ilginç yorumlar yapılmış;)

2- En çok güldüğüm İsmail Saymaz'ın ki oldu;;) demişki @ismailsaymaz: Hakan Şükür'ün Deniz twitiyle yaptığı ortaya hiçbir solcu kafa atmaz.

3- Rize Ülkü Ocakları'nda reislik yapan, "Börteçine" diye bağıran İsmail Saymaz'ın sonrasında sol söyleme öykünmesi elbette kendi tercihi.

4- Eski Reis sonradan Comandante İsmail bence unutmamalı; Bu ülkede ilerici,gerici,sağcı, solcu yoktur. Namuslu ve namussuz insanlar vardır.

5- Bu arada İsmail, ben genelde orta yapandan ziyade ortaları gole çevirmekle bilinirim futbol dünyasında.

6- İsmail'e anlatır gibi söyleyeyim; Darbe dönemlerinin,"Bir sağdan bir soldan" diyen idam sehpalarına bugünden bir göndermeydi Deniz tweetim.

Şükür'ün bu açıklamalarına Saymaz "Böyle Twitter'da dar alanda kısa paslaşmalar solu kesmez; sizi bir Mayıs'ta Taksim Meydanı'nda 'forvette' görürsek, belki..." tweet'iyle cevap verdi.