Polemik & Kulis
30 Ağu 2014 21:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:37

Hakan Şükür-Salih Tuna kavgası twitter'a taşındı! Yok öyle Salih Tuna!

Kendisine "sahtekar" ve "emek hırsızı" dediği iddiasıyla Tuna'ya dava açan Şükür, yazarın bugün yine kendisini eleştirmesine üzerine Twitter'dan sert bir şekilde cevap verdi.

Yeni Şafak gazetesi yazarı Salih Tuna ile bağımsız milletvekili Hakan Şükür Twitter'da kavga etti

Kendisine "sahtekar" ve "emek hırsızı" dediği iddiasıyla Tuna'ya dava açan Şükür, yazarın bugün yine kendisini eleştirmesine twitter'dan aynı sertlikte cevap verdi.

Şükür'ün dava açmasına tepki gösteren Tuna, Şükür'e bugünkü yazısında böyle yüklendi:

Ne bileyim, büyüklerine saygılı, naif, duygusal, biraz da hoşgörülüydü. Futbol yazarlarının olmadık hakaretlerine bile hoşgörü gösterirdi.

Geçenlerde bir yazımdan dolayı beni mahkemeye verdi.

Niye mi, bahsi diğer, veya madem şiirden gidiyoruz, Orhan Veli'nin 'Dedikodu' şiirindeki gibi söyleyeyim: 'Onu sonra anlatırım...'

Şu hale bakın: Erdoğan'ı ve AK Parti'yi desteklediğim için yıllar yılı hakarete uğradım, her gün sayısız küfür yedim, tehdit edildim, AK Parti'nin yeminli düşmanı köşe yazarları (M. Yakup Yılmaz ve Bekir Coşkun gibiler) tarafından mahkemeye verildim.

Şimdi de AK Parti'den milletvekili olan, milletvekilliği maaşı, 'yandaş' diye hakaret edilen birçok köşe yazarı arkadaşımızın maaşından kat be kat fazla olan Hakan Şükür tarafından mahkemeye verildim.

Ne diyeyim, Sancho Panza deyimiyle: 'Zavallı ben!'

Şimdi, her şeyin yenisine meftun arkadaşlar söyleyin bakalım, bu 'Yeni Hakan Şükür'ün neresi iyi?"

İşte o tweetler:



DAVALIK OLAN YAZI

Yeni Şafak yazarı Salih Tuna, Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray ile Kocaelispor arasında oynana ve Hakan Şükür'ün kendini yere attığını ve bu şekilde Galatasaray'a bir penaltı kazandırdığını hatırlatmıştı.

"KENDİNİ YERE ATMIŞTI"

İşte Salih Tuna'nın yazısındaki o bölüm:

Galatasaray'ın Kocaelispor'la Ali Sami Yen'deki Türkiye Kupası final maçıydı galiba. Hakan Şükür maçın son dakikasında, kale direğinin iki metre yanından auta gitmekte olan topun ardından demarke vaziyette koşarken kendini yere bırakıverince hakem 'caart' penaltı çaldı.

"EMEK HIRSIZLIĞININ FOTOĞRAFI"

Hakan Şükür çok sevinmiş, takımı da elenmekten son dakikada kurtulmuştu... Aradan onca yıl geçse de, 'sahtekarlığın' ve 'emek hırsızlığının' fotoğrafı mesabesindeki o pozisyon gözlerimin önünden hiç gitmedi.

"HİÇ BİR ZAMAN GÜVEN VERMEDİ"

Bundan 3 yıl önce AKP İstanbul İl Teşkilatı'nın verdiği iftar yemeğinde aynı masadaydık. 'Nasılsın Salih abi' derken son derece beyefendi ve mütevazıydı ama nedense benim gözümde hiçbir zaman itimat telkin etmedi.