Televizyon
19 Nis 2014 17:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:06

Hakan Şükür ile Nazlı Ilıcak kısır yaptı, masa tenisi oynadı!

Kanal D'nin sunuculuğunu Nazlı Ilıcak'ın yaptığı sohbet programı 'Pazar Gezmesi'nin bu haftaki konuğu Hakan Şükür oldu..

Evinin kapılarını 'Pazar Gezmesi'ne açan Şükür, kendisi ve ailesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Oğlu Ömer Hakan'ın babası gibi futbolcu olmayı istediğini belirten Şükür, "Ömer Hakan, Galatasaray’ın alt yapısına gidiyor. Futbolu çok seviyor ve benim eski görüntülerimi seyrettikçe 'Ben de böyle olacağım' diyor. Ama önce okuması lazım. Çünkü ben okumamayı kendimde büyük bir eksiklik olarak görüyorum" diye konuştu.

"Allah'ım seni unutacağım hiçbir başarıyı, makamı bana nasip etme' duası ile güne başladığını söyleyen Şükür, Nazlı Ilıcak ile beraber mutfağa da girdi. Şükür programda elleriyle kısır yaptı. Eşi Beyda Hanım da, Hakan Şükür ile tanışma hikayesini 'Pazar Gezmesi' kameralarına anlattı. Hakan Şükür'ün en popüler zamanında eşi olmanın getirdiği zorluklardan da bahseden Beyda Şükür, "İlk zamanlar zor oldu ama, sonradan alıştım. Hakan hayatı boyunca hep popülerdi, gündemdeydi. O gündemde olmasının getirdiği bazı eleştiriler nedeniyle sıkıntılar, üzüntüler oldu" dedi.

Sohbetin ardından Şükür ve Ilıcak, televizyona bağlanan oyun konsolunda masa tenisi maçı da yaptılar. Nazlı Ilıcak'a oyunun nasıl oynanacağını öğreten Hakan Şükür, Ilıcak'ın isabetli sayıları karşısında ise çok şaşırdı.

İŞTE O ANLAR-VİDEO

'Pazar Gezmesi' yeni bölümüyle, yarın saat 12:30’da Kanal D’de ekrana gelecek.

İŞTE