Magazin
08 Ağu 2017 13:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:02

Hakan Akkaya, ‘Freedom’ (Özgürlük) koleksiyonunu görücüye çıkardı

Çağla Şıkel, Özge Ulusoy ve Gonca Vuslateri’nin de podyuma çıktığı defilede Ulusoy’un taşıdığı beyaz elbise 115 bin liraya satıldı.

Hakan Akkaya, New York Moda Haftası’nda sunduğu ‘Özgürlük’ adlı koleksiyonu için Kıbrıs Merit Park Hotel’de bir defile düzenledi. New York ruhunu yansıtan, 400 m2’lik dev podyumda gerçekleşen etkinliğe Çağla Şıkel, Özge Ulusoy ve Gonca Vuslateri destek verdi. 30 modelin görev aldığı organizasyonda, 108 parça tanıtıldı.



İŞ VE SANAT DÜNYASI BİR ARADA

Sanat, sosyete ve iş dünyasının önemli isimlerini Kuzey Kıbrıs'ta bir araya getiren defileyi izleyenler arasında; KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova ve BIA Medya Ajans Başkanı Elçin Erkoç, Hakan Peker, Cenk Eren, Erkan Güleryüz, Yasemin – Murat Tibuk, Defne Samyeli ile kızları Deren ve Derin Talu vardı.





AYAKTA ALKIŞLANDI

New York Moda Haftası'nda Victoria Beckham, AnnaSui, Alexander Wang, TommyHilfiger, RalphLaurent ve VeraWang gibi dünya devlerinin yanında ilk Türk modacı olarak Hakan Akkaya imzası ile büyük ses getiren koleksiyon, Kuzey Kıbrıs'ta da ayakta alkışlandı.



GELİRİN TAMAMI BAĞIŞLANDI

Soner Olgun ve Zeynep Talu, defilenin ardından yönettikleri açık artırmada kıyafetleri satışa sundu. Ulusoy’un giydiği beyaz bir elbise 115 bin TL’den alıcı buldu. Siyah erkek takım elbisesine ise 75 bin TL ödendi. Elde edilen toplam 202 bin TL, otelin sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Lefkoşa Çocuk Yuvası’na bağışlandı.