Polemik & Kulis
15 Ağu 2018 12:04 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:48

Habertürk’ün ünlü ekran yüzünün avukatından açıklama!

İstanbul Emniyeti’ne gelin giden ünlü Habertürk spikerinin fiziksel şiddete maruz kaldığı ve uzaklaştırma kararı aldırdığı iddia edildi.

Habertürk TV sunucusu Benan Kepsutlu’nun 2017’den dünya evine girdiği dönemin İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Özgür Taşdemir’den boşanmak için mahkemeye başvurduğu ortaya çıkmıştı.

Kepsutlu’nun avukatı bugün boşanma haberine ilişkin bir açıklama yaptı.

Açıklamada, Kepsutlu’nun Taşdemir’e karşı 6 ay süreyle uzaklaştırma kararı aldırdığı ve fiziksel şiddete uğradığı vurgulandı.

Avukat Feyza Altun’un yaptığı basın açıklaması şu şekilde:

Müvekkilim Benan Kepsutlu adına, eşi Özgür Taşdemir’e karşı, kendisine uyguladığı sözlü ve fiziksel şiddet, onur ve gurur kırıcı muamele ve bugün toplum olarak bir kadına karşı kabul edilmesi mümkün olmayan davranışları nedeniyle boşanma davası açmış bulunmaktayız.

Özgür Taşdemirin mahkeme kararı ile müvekkilimize 6 ay süre ile yaklaşması ve herhangi bir kanalla iletişime geçmesi yasaklanmıştır. Bu kararın sürekli olarak yenilenmesini talep edecek ve haklı davamızda sonuna kadar mücadele edeceğiz.

Davada tarafların zarar görmemesi adına gizlilik talep edilmiştir. Bu dava vesilesi ile ülkemizde kadına karşı şiddetin bir son bulması için gerek basının gerekse halkımızın gösterdiği sağduyulu tavır için bir hukukçu olarak teşekkür ederim.